RBK-spissen jaktet hat trick – vekket oppsikt: – Så dårlig at det er pinlig

Arkiv+Sport+Fotball+Rbk+Art Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Ole Sæter fikk en drømmestart. Da hat trick skulle sikres, gikk han for en frekkis som ikke fungerte.

Ekspertene i TV 2-studioet kunne ikke tro det de så.

– Han så for seg overskriftene, og bommet. Egil Selvik er jo en av Eliteseriens beste keepere, kanskje den beste, og da må det til bedre straffer enn det der, sa Tommy Opdal.Laget tok en sterk 3-1-seier på bortebane, mye takket være to mål av nettopp Sæter før pause. Det var det kanskje ikke alle som så for seg i vinter.

To sjanser – to målI Haugesund søndag kveld, har Sæter igjen vist sin nyvunne form, denne gangen inne i 16-meteren. Drømmestart – endeligSæter kom til RBK før 2021-sesongen, som ble ødelagt av skader. Spissen kom ikke fast på laget før nærmere sommeren 2022, da han fikk sitt gjennombrudd og scoret dermed ikke før gjennombruddskampen mot Vålerenga 29. mai.I fjor kom ikke spissen på banen før hjemmemøtet med Sarpsborg i juni.

Etter pause tok hjemmelaget straks over kampen igjen og fem minutter etter sidebytte reduserte Bruno Leite etter at Haugesund skapte hawaii på dødball. Da hadde Sander Tangvik akkurat reddet RBK på et frispark fra 17 meter.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 8. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

RBK-opptur etter drømmemål – frekk melding av helten Ole Sæter(Rosenborg - Sandefjord 2–0) Etter en drømmescoring av Ole Sæter vant Rosenborg i sesongåpningen.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Sæter ble RBK-helt etter utrolig scoring: - Sykeste jeg har settTRONDHEIM (TV 2): Ole Sæter trengte bare litt over tre minutter før han klinket til med et ellevilt mål.
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »

Tidliger RBK-trener reagerer på Sæter-uttalelse: - Fantastisk dårlige intervjuerOle Sæters uttalelser vekker reaksjoner hos gamle kjente.
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Nypan og Sæter ikke i RBK-troppenLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Slakter RBK-SæterOle Sæter scoret to mål da Rosenborg vant 3-1 over Haugesund. Men spissen bommet på straffe. Det får tidligere Rosenborg-spiller Steffen Iversen til å reagere.
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »

Ole Sæter scorer et fantastisk mål i serieåpningen mot SandefjordOle Sæter scorer et spektakulært mål fra over 30 meter og blir intervjuet etter kampen