• 📰 db_sport
  • 22 sec. here

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

England herjet med Iran i fotball-VM og vant 6-2. Men det som skjedde i starten av kampen får ekspertene til å rase. Irans keeper, Alireza Beiranvand, spilte videre etter en sjokkerende hodesmell.

England - Iran 6-2 DOHA : Dommeren la til 14 minutter i første omgang, fordi keeperen kolliderte med midtstopper Majid Hosseini. Sammenstøtet endte blodig og Beiranvand var tydelig rystet.. Men etter å ha fått medisinsk hjelp i over ti minutter, reiste han seg på beina igjen. Han signaliserte at han ville fortsette. Og det fikk han. Men under ett minutt seinere måtte han kaste inn håndkleet og byttes ut..

- Fotballens prosedyrer ved hjernerystelser er flaut, sa BBC-ekspert Chris Sutton underveis i kampen.. Når det er sagt, så ble dette Englands ettermiddag fra begynnelse til slutt i Doha. Laget har fått en drømmestart i VM, selv om Iran framsto som et svakt lag.. Målfesten startet etter 35 minutter.. Først headet Jude Bellingham ballen i mål, som den nest yngste målscoreren i VM-historien.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 14. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Kritisk til Iran-regimet før England-møte: - Vi må erkjenne at noe ikke er riktigIran får ingen støtte fra sin største fotballhelt i VM-åpningen mot England, Ali Daei. Også lagkaptein Ehsan Hajsafi er kritisk til regimet i landet. Sharam Alghasi sier helt feil. Dette er laget til Den islamske republikken, til regimet, det er IKKE iranske nasjonens lag. Sharam Alghasi har null kunnskap om Iran.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

Ingen Iran-spillere sang med på nasjonalsangen før England-møtetDa nasjonalsangen ble avspilt før ettermiddagens VM-kamp mot England var det ingen av de iranske spillerne som sang med.

Billettkaos før VM-kampen mellom England og IranDet er full kaos utenfor Khalifa stadion i Qatar ettersom Fifas billett-app er nede for telling, melder svenske Aftonbladet.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Bellingham strålte i engelsk målshow: - Tidsspørsmål før han går til en storklubb som Real Madrid eller LiverpoolEngland feide Iran av banen i VM-premieren. Liverpool storklubb?
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Kraftige reaksjoner etter stygg VM-smell: - Stor skamIrans keeper Ali Beiranvand kolliderte stygt med en lagkamerat, men fikk likevel spille videre i VM-kampen mot England. Avgjørelsen slaktes fra flere hold. Nærmeste vi kommer 🌈 i dette vm

Kraftige reaksjoner etter at Iran-keeper fikk fortsette tross stygg hodesmell: – Stor skamIrans keeper Ali Beiranvand kolliderte stygt med en lagkamerat, men fikk likevel spille videre i VM-kampen mot England. Avgjørelsen slaktes fra flere hold.