• News: 18%

Eliteserien Nyheter

Sk Brann,Lillestrøm Sk

(Lillestrøm-Brann 0–2) Innbytter Joachim Soltvedt endret alt for Brann.

Varmt i været. Hett på banen. Som ventet ble det en kamp med enormt trøkk på både banen og tribunen.Joachim Soltvedt kom inn til andre omgang på grunn av en småsyk Fredrik Pallesen Knudsen. Soltvedts første minutter i serien siden møtet med HamKam 17. april.Joachim Soltvedt eminente corner traff Sivert Heltne Nilsen som sto helt, helt alene i feltet. Han headet i bakken og i mål. 1–0 og feiring foran et stappfullt bortefelt.

– Ruben har hatt mer kontinuitet. Vi har vært stabil og ikke sluppet inn mål, var Eirik Hornelands dom over benkingen av Soltvedt til BA tidligere i uken.Halvveis inn i omgangen dalte ballen perfekt ned på foten til Soltvedt. Han banket til fra 25 meter og fikk et så perfekt treff at ballen endte limt i krysset. 2–0 og Brann var på vei mot seier.

Sk Brann Lillestrøm Sk

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 31. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Vá med scoring og rødt kort da Lillestrøm og HamKam spilte uavgjortLillestrøm fortsatte å slite på hjemmebane da de med ti mot elleve mann i en omgang spilte 1-1 mot hardt prøvede HamKam i eliteserien i fotball.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Brann i næringsbygg i LillestrømTV 2 Nyheter Livestudio - Siste nytt i dag
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »

Lillestrøm: Kraftig brannNødetatene rykket mandag kveld ut til melding om brann i et bygg i Lillestrøm sentrum. Politiet ber beboere i områet om å holde seg inne og lukke vinduer. Video: Øystein Sæthre / Dagbladet
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »

Brann i næringsbygg i LillestrømDet brenner kraftig i et bilverksted i Lillestrøm. Brannvesenet jobber med å slukke brannen og skjerme nærliggende boliger.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Drømmescoring i ny Glimt-triumf: - Et spesielt øyeblikkLILLESTRØM (TV 2): Patrick Berg sto for kampens øyeblikk da Bodø/Glimt herjet med Lillestrøm.

Kraftig brann: - Lukk vinduerNødetatene har rykket ut til brann i et næringsbygg i Lillestrøm.