Portugal videre i VM etter ny seier: Fernandes ble helten etter målforvirring

• 📰 vgnett
  • 23 sec. here

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

LUSAIL (VG) (Uruguay – Portugal 0–2) Cristiano Ronaldo (37) jublet hemningsløst, men det var «servitøren» Bruno Fernandes (28) som ble kreditert begge Portugals scoringer.

I motsetning til Roger Albertsens omdiskuterte scoring i Norges legendariske 2–1-seier mot England i 1981, etter et ganske tilsvarende innlegg fra Tom Lund, fikk man raskt et offisielt svar på scoringen.

Før pause skylte et forventningsfullt brus over stadion da Cristano Ronaldo skrittet opp sine tilmålte meter på et frispark på kanten av sekstenmeteren. Med eksempelvis en lekker brystpasning og et lekkert nedtak viste Cristano Ronaldo glimt av klasse, men stort sett tasset han rundt i midtsirkelen – eller bidro i det oppbyggende spillet ved å gjøre seg tilgjengelig mellom Uruguays midtbane og forsvar.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

LIVE 20:00: Følg Portugal-Uruguay herCristiano Ronaldo og Portugal møter Uruguay til storoppgjør.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Banestormer entret banen med regnbueflagg under VM-kamp i QatarLUSAIL (VG) (Uruguay – Portugal 0–1, pågår) Tidlig i andre omgang stormet en tilskuer banen med flere tydelige budskap.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Tilskuer stormet inn på banen med regnbueflagg under VM-kampEn fotballsupporter utstyrt med regnbueflagg tok seg inn på banen under VM-kampen mellom Portugal og Uruguay.

Portugal-spiller brakk tre ribbeinDanilo Pereira kan miste resten av fotball-VM etter at han pådro seg brudd i tre ribbein på Portugals trening lørdag.

VM-treneren svarer etter balle-angrep: - Kona mi kommer etter dereCanadas landslagssjef fikk hele Kroatia på nakken.
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Lillehammer-seier over Stjernen etter fem magiske minutterLillehammer leverte en forrykende midtperiode og snudde kampen mot Stjernen til 5-2-seier i ishockeyens eliteserie søndag.