• 📰 vgnett
  • 12 sec. here

Premier League Nyheter

Chelsea FC

Conor Gallagher sto fram og sørget for at Chelsea fikk med seg 2-2 borte mot Aston Villa i Premier League lørdag.

Villa tok ledelsen 2-0 før pause. Da hadde først Marc Cucurella sendt ballen i eget mål før Morgan Rogers på flott vis skjøt ballen i nærmeste hjørne fra 16 meter.

Chelsea trodde de hadde tatt alle poengene da Axel Disasi stanget ballen i mål langt inne i overtiden, men det ble annullert for en forseelse i forkant. Chelsea-spillerne var i harnisk over avgjørelsen.

Chelsea FC

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Video av Chelseas Conor Gallagher spredt på nett: – Hetsen er uakseptabelGrove beskyldninger mot Chelseas kaptein. Nå reagerer Chelsea på beskyldningene.
Kilde: Nettavisen - 🏆 1. / 68 Les mer »

Manchester United snurte 0-2 til 3-2 mot ChelseaManchester United snudde kampen mot Chelsea og vant 3-2 på bortebane etter et ellevilt overtidsdrama. Cole Palmer ble matchvinner med to straffemål.
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »

Manchester United kollapset på overtid mot ChelseaManchester United snudde 0-2 til 3-2 borte mot Chelsea. Så glapp alt helt på tampen etter ellevilt overtidsdrama.

Chelsea snudde ellevill fotballkamp – Palmer ble hattrick-helt(Chelsea – Manchester United 4–3) Chelsea lå under 2–3 ni minutter på overtid. To minutter senere sikret Chelsea seieren!
Kilde: Aftenposten - 🏆 31. / 51 Les mer »

Reece James veier mer enn Conor Callagher, Armando Broja og Trevoh ChalobahStemingen er riktig så god på Stamford Bridge etter Chelsea på 10 minutter på overtid snudde 2 - 3 til 4 - 3 mot Manchester United.
Kilde: Sporten_com - 🏆 3. / 68 Les mer »

Ryktene svirrer: RaserProffbokser Ebanie Bridges (37) fnyser av spekulasjonene om en Conor McGregor-romanse.
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »