• 45 sec. here
  • News: 21%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Stavanger Oilers opprettholder luken på tabelltopp med 8-0-seier over Grüner. Vålerenga knuste Oslo-rival Manglerud Star 8-1.

Oilers kjørte over tabelljumboen Grüner på hjemmebane. Alle målene ble scoret av åtte ulike spillere. Seieren var lagets femte på rad og den tolvte på de siste tretten kampene.

Kaptein Tommy Kristiansen bidro med tre målpoeng . Midtveis i siste periode ble Grüners Kevin Nilsen Berg ilagt matchstraff for en stygg takling på Thomas Berg-Paulsen. Allerede etter tolv minutter av den første perioden hadde vertene sikret seg en 4-0-ledelse. Da var det ingen vei tilbake for Grüner. Oilers har vunnet begge sine to siste kamper med 8-0 etter at det ble samme resultat mot Manglerud Start sist.Stavanger – Grüner 8-0 , Frisk Asker – Storhamar 2-5 , Lillehammer – Ringerike 2-1 e.str. , Vålerenga – Manglerud Star 8-1 .

De siste fire målene kom alle i løpet av de siste ti minuttene. De blåkledde holder seg med det seks poeng bak Oilers. Storhamar fortsatte å vise form da de slo Frisk Asker 5-2 på bortebane. De henger også med i tetkampen, sju poeng bak Oilers.Storhamar slo Frisk Asker tirsdag.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Oilers-Grüner fra 18.00: Følg Oilers-Grüner og chat med vår reporterBlir det nytt målkalas når serielederen får besøk av tabelljumboen?
Kilde: StvAftenblad - 🏆 30. / 51 Les mer »

Oilers kjørte over tabelljumbo Grüner – Vålerenga holder følgeStavanger Oilers opprettholder luken på tabelltopp i eliteserien ishockey med 8-0-seier over Grüner. Vålerenga knuste Oslo-rival Manglerud Star 8-1.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Hevder Vålerenga nærmer seg midtbanespillerEtter å ha forhandlet en stund, meldes det mandag kveld om gjennombrudd i Vålerengas forsøk på å få kjøpt Sandefjords midtbanespiller Mohamed Ofkir. ValerengaOslo Menneskehandel?
Kilde: Dagsavisen - 🏆 25. / 51 Les mer »

Nettavisen erfarer: Ofkir signerer fireårskontrakt med VålerengaMohamed Ofkir (26) gjennomfører medisinsk test hos Vålerenga om kort tid.

Vålerenga-speideren om Ofkir: – Det bor masse, masse i hamFredrik Wisur Hansen var i sin tid med på å hente Mohamed Ofkir til Sarpsborg. Nå tyder alt på at de gjenforenes i VIF. (+)

Mener VIF-stallen er for ujevn: – Vil ha inn et par mann tilDag-Eilev Fagermo er fornøyd med Marbella-oppholdet, men ønsker fortsatt å styrke sitt Vålerenga-mannskap.