• 27 sec. here
  • News: 14%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Ørjan Nyland fikk sjansen i RB Leipzig-målet i cupkampen mot Hoffenheim onsdag. Han fikk ikke mye å gjøre i kampen som ble vunnet 3-1.

Emil Forsberg og Konrad Laimer scoret i første omgang av en kamp RB Leipzig dominerte fullstendig i nesten 80 minutter. Hoffenheim yppet seg etter Kasper Dolbergs reduseringsmål på gjestenes første ordentlige sjanse, men etter å ha blitt avblåst for offside en rekke ganger gjorde Timo Werner 3-1-målet i det 84. minutt.

Svakt plasserte Hoffenheim hadde ikke mye å by på offensivt i kampen mot den regjerende cupmesteren, og Nyland kunne i store deler av kampen se på mens lagkameratene angrep. I det 77. minutt måtte han hente ballen ut av nettet. Leipzig-forsvaret sov da Angelino slo et innlegg fra venstre, og Dolberg kunne nikke helt uhindret. Det var lite Nyland kunne gjøre.

Dansken scoret sitt første mål for Hoffenheim, som forrige måned hentet ham på en leieavtale fra Nice.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Nyland får sin andre kamp i Leipzig-trøyaLandslagskeeper Ørjan Nyland (32) blir å se i RB Leipzigs startellever i cupkampen mot Hoffenheim onsdag.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Darmian sendte Inter til semifinaleMatteo Darmian ble matchvinner da tittelforsvarer Inter slo Atalanta 1-0 i den italienske cupens kvartfinale.

Mvuka klar for Lorient – lånes tilbake til Bodø/GlimtBodø/Glimt-juvelen Joel Mvuka (20) melder overgang til fransk fotball, men ikke før til sommeren.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Mister parkeringsplassen på SUS – nå har Line sagt oppParkeringssituasjonen på SUS fikk begeret til å renne over for operasjonssykepleier Line Hatleskog (47). Mandag leverte hun oppsigelsen sin til SUS-ledelsen.
Kilde: StvAftenblad - 🏆 30. / 51 Les mer »

Sigrid (19): Slik fikk hun jobb uten utdanningSigrid Aarnes dro til storbyen uten utdanning og uten noen avtaler. Det hun har fått til imponerer ekspertene.
Kilde: e24 - 🏆 20. / 51 Les mer »