• 7 min. at publisher
  • News: 57%

Sports Nyheter

Manchester United,Bournemouth,Premier League

Manchester United berget 2-2 borte mot Bournemouth i Premier League, men ligger langt bak i kampen om mesterligaspill neste sesong.

Manchester United fikk virkelig jobbe for det ene poenget da de berget 2-2 borte mot Bournemouth i Premier League lørdag kveld.Den svake rekken har også ført til ar rødtrøyene så å si har falt av i kampen om mesterligaspill neste sesong. Det skiller nå ti poeng opp til Aston Villa og Tottenham på fjerde- og femteplass.

I andre omgang rotet vertene likevel bort ledelsen da Adam Smith helt unødvendig handset ballen inne i 16-meteren.Langt inne i overtiden fikk vertene tildelt straffe, men etter en liten VAR-sjekk ble det omgjort til et frispark, som ble slått rett i muren.Sander Berge og Burnley var på vei mot en kjærkommen seier, men etter en enorm tabbe fra keeper Arijanet Muric endte det med ett poeng.

Haaland var svært delaktig i at Manchester City tok ledelsen allerede etter ett minutt. Et saksespark fra den norske stjernespissen gikk via Daiki Hashioka og i mål.Drøyt timen inn i oppgjøret scoret Mateo Kovacic 2-0 med en lekker volley.Ross Barkley reduserte til 1-3 for Luton like etter at Haaland ble byttet ut. Tre minutter før full tid trillet Jérémy Doku inn 4-1 for Manchester City.

- Ruud server. Dette gamet er viktig å holde, og Snarøya-gutten sikrer seg to game-baller. Djokovic fyrer av gårde et voldsomt skyts, men Ruud holder stand og går opp til 5-4! - Ruud gir Djokovic knallhard kamp. Har løftet seg enormt fra andre sett og bryter serberens serve! Dermed har Snarøya-gutten overtaket i det avgjørende settet. Ruud gjør tre dobbeltfeil i serve-gamet. TV 2s kommentatorer reagerer: – Dette er urovekkende. Vi må akseptere at verdenseneren bryter serven til Ruud, men han må jobbe for det. Her fikk han det servert på et sølvfat, sier Christian Paasche.

Semifinalen i Monte Carlo Masters mellom Stefanos Tsitsipas og Jannik Sinner ble en jevnspilt affære. – Det var ikke bare en dårlig dag på jobb for Tottenham, men de møtte ikke engang opp, sier tidligere Chelsea-spiller Pat Nevin på BBC.– Tottenham har vært forferdelige defensivt. De har holdt seg til å spille med en høy forsvarslinje, men nå er de avslørt, sier tidligere Tottenham-målvakt Paul Robinson på

Manchester United Bournemouth Premier League Fotball

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 29. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Parkerer Manchester United og Tottenham i jakten på effektiv Premier League spissI går var det den norske forsvarsspilleren Kristoffer Vassbakk Ajer som reddet et poeng for Brentford i møtet med Manchester United. Ivan Toney stod for
Kilde: Sporten_com - 🏆 3. / 68 Les mer »

ESPN: Manchester United svært, svært interessert i Premier League-trenerESPNs Mark Ogden dekker Manchester United tett og tar oppgaven med å være først ute med det som skjer (og av og til det som ikke skjer) på Old Trafford. En

Omar Berrada bytter jobb fra Manchester City til Manchester UnitedManchester City-direktøren Omar Berrada overraskende bytter jobb og blir med byrival United. Han tar med seg kunnskapen om hvordan man bygger opp og leder verdens beste klubb. Dette er et sjokk for City-spillerne og et varp for Sir Jim Ratcliffe som ønsker å raide rivalene. Forhandlinger pågår om å hente inn Jason Wilcox fra Championship-klubben Southampton.

Jeremie Frimpong ettertraktet av Premier League-klubberLiverpool, Arsenal og Manchester United er interessert i å hente Jeremie Frimpong til Premier League.

LIVE: Bournemouth - Man United SlaktesFølg kampen her. Manchester United sliter og høster kritikk i både inn- og utland.
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »

Ny Manchester United-nedtur – Champions League-håpet blekner(Bournemouth – Manchester United 2–2) Tiden begynner å renne ut for Manchester United i kampen om Champions League-plass.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »