• News: 24%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Livestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Stortalentet Michael Brandsegg-Nygård scoret alle fire mål da Norges ishockeyherrer slo Danmark 4-3 etter forlengning i Asker fredag.– Både ham og hele laget spilte med bra attitude og selvtillit i store deler av kampen. Michael har bygget opp en veldig fin sesong, sier Johansson.

18-åringens scoringer kom alle i annen periode etter at Mikkel Aagard hadde sendt gjestene opp i ledelsen. Utligningsmålet kom da Noah Steen sendte pucken inn i foran mål og traff Brandsegg-Nygårds leggskinn. Pucken gikk så via en dansk skøyte og i nettet. – Han er stor i kjeften, men han er stor på banen også. For en måte å avgjøre første semifinale på i siste sekund, sa TV 2-kommentator Harald Bredeli.

Det norske laget fikk press på seg da Estland gikk opp i 7-6 før siste omgang, og de greide ikke ta det ene poenget som ville gitt forlengning. I stedet fastsatte Estland resultatet til 8-6. – Han har nok vært forberedt på at det ligger noen konsekvenser i regelverket. Så har han selvfølgelig lyst til å være rundt laget, men det får han ikke mulighet til i de neste kampene. Han har allerede beklaget og tar det med ro og forståelse om at «sånn er det», sier Pedersen til TV 2.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer: