Norsk spisskompetanse: Kunsten ikke å vinne

• 64 sec. here
  • News: 29%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

(Norge - Slovakia 1-1). Det norske fotballandslaget viser lekende angrepsspill og hjelpeløst forsvarsspill. I sum vinner ikke Norge fotballkamper.

prosjekt Solbakken? Har spillerne troen på det? Det blir ikke trenerskifte etter en privatkamp i mars, men Norges evne til ikke å vinne fotballkamper er påfallende. Det høres urettferdig ut overfor de spillerne som spilte en strålende første omgang da Norge burde ledet 3–0.i tverrliggeren, Alexander Sørloth fikk en scoring annullert av VAR, etter pause ble Erling Braut Haalands straffespark ble reddet av en stor keeper.

ikke kampen. Og det er det landslaget nå øver på. Tvert imot, Slovakia var centimeter fra å avgjøre til sin fordel i overtiden. Da slo de mentale norske sperrene inn. Skal vi tape igjen? Landslagssjef Ståle Solbakken nærmest kranglet med TV2s reportere etter kampen. Skulle vi glemme den gode omgangen og bare fokusere på den siste svake halvtimen, spurte han?faktisk fokusere på hvorfor et lag ikke vinner.

seg, og var det en historie som ikke skulle gjenta seg denne kvelden var det at Norge skulle miste seieren i sluttminuttene. Men nettopp det skjedde. Akkurat som i EM-kampene i fjor, akkurat som mot Tsjekkia fredag. For åttende gang på et år slipper Norge inn mål i de siste ti minuttene av kampen. – Det er ikke pent, sa Ståle Solbakken om situasjonen da Leo Østigård mistet ballen som førte til Slovakias utligning etter 86 minutters spill. Det var ikke pent det som skjedde før og etterpå heller. Østigårds trener i Napoli, Francesco Calzona, er identisk med Slovakias landslagssjef. Han snakket lenge med Østigård etter kampen. Igjen ble det fokus på stopperens klønete opptreden foran et skjebnesvangert baklengsmål.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer: