Norsk EM-gull i håndball etter sliteseier over Danmark i finalen

• 📰 Dagsavisen
  • 24 sec. here

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

De norske håndballjentene lå under i 51 minutter mot Danmark, men klarte å snu det til nok et mesterskapsgull.

– Dette var én for alle, alle for én, og så får vi noen forløsende mål mot slutten, kommenterte landslagstrener Thorir Hergeirsson til TV3 etter den dramatiske avslutningen.Lunde reddet flere ganger i sluttfasen da det norske laget hentet opp en dansk ledelse på 18-22.Henny Reistad våknet for fullt på tampen og banket inn viktige mål. Det samme gjaldt hennes lagvenninne Kristine Breistøl i den danske klubben Esbjerg.

Norge scoret to ganger i tomt dansk bur i 1.-omgangen. Danmark spilte ofte sju mot seks utespillere. Det var en suksess og ga 15-12-ledelse ved pause.Det så ikke lyst ut etter ti minutter av andreomgangen. Da lå det norske laget under med fire mål og hadde gjort flere merkelig feil på kort tid. Tidligere i EM spilte Danmark bort det norske spøkelset på 16 strake tap siden 2014. Danskene vant 31-29 i hovedrunden.Danmark neste

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 25. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Håndballjentene sikret EM-gull etter mesterlig snuoperasjon mot DanmarkLJUBLJANA (VG) (Danmark – Norge 25–27) Norge lå på det meste bak med fem mål i finalen mot Danmark. Anført av mesterlige Nora Mørk og Katrine Lunde, snudde de nok en finale i andre omgang og sikret sitt niende EM-gull. JADA!!! 🥳❤🇧🇻
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

Innskuddshopp for norsk kryptobørs etter FTX-konkursDen norske kryptobørsen Firi sier innskuddene femdoblet seg i dagene etter FTX sin formidable kollaps. – Vi ser at kryptoinvestorer i større grad flytter midlene hjem.
Kilde: e24 - 🏆 20. / 51 Les mer »

Norsk EM-gull etter episk duellErfaringen kom de norske jentene til gode, da de kjempet seg til nok et EM-gull.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Norge til himmels – EM-gull etter 27-25 over DanmarkDe norske håndballjentene sto for et råsterkt comeback og slo Danmark 27-25 i EM-finalen. 42-åringen Katrine Lunde ble svært sentral på vei mot gullet.

Sørloth reddet uavgjort etter norsk sjansesløseriNorge slet med effektiviteten i årets siste landskamp. Kokos
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

G18-landslaget: Nusa og Hansen-Aarøen herjet i norsk storseierDe norske stjerneskuddene Antonio Nusa og Isak Hansen-Aarøen strålte da et norsk G18-lag med ti spillere tok en viktig 6-2-seier i EM-kvalifiseringen søndag.