Norge rettet opp EM-fadesen: – Jeg ble litt sjokket

• News: 17%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Norge klarte sjelden uavgjort mot England – Anja Sønstevold ble utvist

Norge, som allerede hadde fått Anja Sønstevold utvist etter 72 minutter, kom seg gjennom med Frida Maanum. Da keeper bommet på klareringen, var Arsenal-spilleren på plass og sendte ballen i mål med ti minutter igjen.

I pressesonen var en tydelig rørt Maria Thorisdottir, som fikk det hett rundt seg i sommerens 0-8-tap. Hun kom inn og stanget unna det meste de siste tjue minuttene. Etter få avslutninger fra det engelske laget i første omgang kom det flere tidligere innlegg mot det norske forsvaret etter hvilen. Norge var farlige med avslutningen av blant andre Emilie Haavi, Guro Reiten og Lisa Naalsund. England hadde mye ball, men slet med å skape store sjanser før mot slutten av kampen.

I Englands startellever mot Norge var det kun tre spillere som også startet i den brutale 0-8-kampen i EM: Daly, Millie Bright og Keira Walsh.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Engen tilbake for Norge – Riise gjør tre endringer mot EnglandHege Riise bytter ut tre spillere fra Frankrike-kampen fredag til kveldens privatlandskamp mot England i Spania. Ingrid Syrstad Engen er med igjen fra start.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Norge så rødt – klarte uavgjort mot europamester England med ti spillere(England – Norge 1–1) Da Norge fikk rødt kort på stillingen 0–1 trodde nok de færreste på noe annet enn norsk tap mot England. Det gjorde ikke Frida Maanum.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

Sønstevold: – Glemte at jeg hadde fått gult kortNorges venstreback Anja Sønstevold husket ikke at hun hadde havnet i dommerens bok seks minutter før hun dro i trøya til Nikita Parris og ble sendt i dusjen.

Reistad løftet Norge til semifinalen: 17 EM-seire på radLJUBLJANA (VG) (Norge – Slovenia 26–23) Hun reddet Norge da Norge da røynet på som verst. Henny Reistad sendte Norge til semifinalen i EM med sine 10 mål og spill i superklassen.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

FØLG KAMPEN: Norge-SloveniaKampen starter 18:00. DU kan følge resultatet i kampen fortløpende i saken.

Norge slo tilbake mot EM-vinneren med ti spillereMURCIA (TV 2): Norge klarte uavgjort mot England etter en gavepakke av de sjeldne. For Maria Thorisdottir (29) var det en spesiell kveld.
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »