• News: 18%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Norge vant nøkkelkampen og slo Danmark ut av kampen om VM-semifinale.

Norge så ut til å være i alvorlig trøbbel, men de norske håndballjentene reiste seg og tok en 22-19-seier mot Danmark i den første kampen i hovedrunden søndag ettermiddag.

Seieren betyr at Norge står med fire poeng i hovedrunden før kampene mot Sør-Korea og Tyskland. Tyskland og Nederland ligger på de to semifinaleplassene og står med henholdsvis fem og fire poeng.– Jeg er voldsomt godt fornøyd. Det var viktig å komme tilbake, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson til TV3.

Det fikk landslagssjef Thori Hergeirsson til å ta timeout. Ikke mange sekundene senere satte Stine Bredal Oftedal inn Norges første scoring mot danskene, som igjen fikk en femmålsledelse da de gikk opp til 7-2. I løpet av de tre siste minuttene i første omgang var kampen snudd, og da pausesignalet lød i Japan, hadde Norge med seg en 12-9-ledelse til pause.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.

Norge hvar best i dag klarte dete Norge kommer forsat til å vinne vidre

Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 29. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Fikk revansj på Krogh: To russiske lag knuste Norge på sisteetappenLILLEHAMMER/OSLO (VG) Sergej Ustjugov og Andrej Melnisjenko lekte med de norske lagene da herrestafetten ble avgjort på Lillehammer.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

EU og Norge ikke i mål med fiskeriavtale for 2020Fiskeriavtalen mellom Norge og EU skulle ha vært ferdigforhandlet 6. desember, men er ennå ikke i havn. Fiskeriministeren er likevel positiv.
Kilde: e24 - 🏆 20. / 51 Les mer »

Lei mas om «nye Norge»: – Det norske folk forventer medalje uansettKUMAMOTO (VG) De har stått i skyggen av spillere som Nora Mørk og Stine Bredal Oftedal på landslaget i flere år. Nå vil Vipers-duoen Silje Waade og Marta Tomac vise at Norge er gode for medalje også uten de største stjernene.

Knuste Fourcade i sporet – sendte Norge til topps i stafettJohannes Thingnes Bø (26) knuste rivalen Martin Fourcade i sporet – og sikret Norge en sterk stafettseier i Östersund lørdag kveld.

Danmarks viktigste til VG: – Norge er storesøsterKUMAMOTO (VG) Få kjenner Norge bedre enn Sandra Toft (30). Etter bragden mot verdensmester Frankrike fredag spår Danmarks keeper krig i VM-kampen mot håndballjentene søndag. Er det mulig å falle for dette 'trikset' hver gang i 25 år vg/nrk?

Norge raknet mot Nederland: – Nå fikk vi en på tyggaKUMAMOTO (VG) (Norge-Nederland 28–30) Norge så ut til å gå mot en solid seier anført av Stine Bredal Oftedal (28). Så raknet det halvveis i kampen.