Nordmennene utmerker seg i Premier League – frisparkmål av Ødegaard og assist fra Normann

• 📰 Nettavisen
  • 46 sec. here
  • News: 22%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Martin Ødegaard scoret på frispark for Arsenal, mens Mathias Normann sto for målgivende pasning i Norwich-debuten mot Joshua Kings Watford før pause.

Arsenal sikret deres første seier for sesongen forrige helg mot Norwich, med Normann på benken hele kampen. Borte mot Burnley tok Mikel Artetas lag sikte på ny Premier League-seier.

Burnley yppet seg ved et par anledninger før pause, men Emile Smith-Rowe burde doblet ledelsen for Arsenal både før og etter pause. – Jeg har tro på dette laget. Selv om vi tapte noen kamper i begynnelsen av sesongen er jeg ikke overrasket over at vi har vunnet noen poeng nå. Norsk duellKing stilte fra start som Watfords spiss, men det var lagkameraten Emmanuel Dennis som ga bortelaget ledelsen etter 17 minutter. Et flott innlegg fra Kiko Femenía ble headet inn av Dennis.

Normann ble byttet ut etter 70 minutter og tross en imponerende målgivende pasninger klarte han ikke å hjelpe Norwich til årets første Premier League-poeng i debuten. Norwich står med fem strake tap i Premier League, helt sist på tabellen. Bortelaget hadde overraskende grepet på kampen fra start, men klarte ikke å omgjøre det til sjanser og mål.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 1. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Normann forberedt på temposjokk før debuten: – Tenkte «oh shit»(Norwich - Watford 1–3) Mathias Normann (25) imponerte i Premier League-debuten – og avslører at han kjente det på kroppen før start.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Ropstad går av som partileder i KrF og trekker seg som statsrådKrF-leder og barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad ønsker å gå av som partileder og statsråd.
Kilde: StvAftenblad - 🏆 30. / 51 Les mer »

Det eneste riktigeAFTENBLADET MENER: At Kjell Ingolf Ropstad (KrF) trakk seg, både som statsråd og som partileder, var nødvendig.

Perfekt om penis, pung og psyken. Bokanmeldelse: «Gutteboka»Alt om pubertet, penis, psyken og livet sjæl. Nok en fullkommen bok fra duoen bak et par av de største boksuksessene de siste årene. Idioter.

Frankrike kaller hjem sine ambassadører fra Australia og USAUtenriksminister Jean-Yves Le Drian opplyser at Frankrike kaller hjem sine ambassadører fra Australia og USA i kjølvannet av ubåtsaken. All countries should do the same and start boycotting US, UK, and Australia.
Kilde: e24 - 🏆 20. / 51 Les mer »

Fredag 17. september: Dette skjedde i nattFlere tusen mennesker har forlatt kriserammede Haiti og oppholder seg nå under en bro i Texas.