Newcastle snudde til seier etter dommerkritikk: – Gjør ikke jobben sin

• 20 sec. here
  • News: 11%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

(Newcastle - West Ham 4–3) Mohammed Kudus' scoring for West Ham mot Newcastle fikk ekspertene til å reagere, men Newcastle vant til slutt etter en ellevill snuoperasjon.

Barnes ble byttet inn etter 67 minutter og ble avgjørende med to nettkjenninger i Premier League-kampen. Den siste kom på overtid. Før det hadde Alexander Isak scoret to ganger for Newcastle, begge på straffespark, mens Michail Antonio, Mohammed Kudus og Jarrod Bowen scoret for gjestene.

– Det er dommeren sitt ansvar å holde igjen frisparket. Jeg forstår at Newcastle tenker at dommeren skal gjøre noe, men det gjør han ikke. Da gjør han ikke jobben sin, la Sigrid Heien Hansen til. Lørdag ble Miguel Almirón byttet inn etter pause, men det ble bare ti minutter på banen før han måtte byttes ut igjen med en kjenning.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Newcastle med ellevill snuoperasjon etter dommerkritikk: – Han gjør ikke jobben sinMohammed Kudus' scoring for West Ham mot Newcastle fikk ekspertene til å reagere, men Newcastle vant til slutt 4-3 etter en sen scoring fra Harvey Barnes.
Kilde: Nettavisen - 🏆 1. / 68 Les mer »

Etter åtte år gjør de detSamsung har endelig startet å ta i bruk sømløse oppdateringer nesten åtte år etter at Google la til rette for det.
Kilde: ITavisen - 🏆 28. / 51 Les mer »

– Vi gjør en rekke lettelser i gebyrene etter de krevende kjøreforholdeneKollektivselskapet melder at enkeltdager i vinter hadde så krevende kjøreforhold at busselskapene ikke skal straffes.

Neve Campbell gjør comeback i «Skrik» etter lønnskrangelSkuespiller Neve Campbell (50) melder tirsdag at hun vender tilbake i rollen som Sidney Prescott i grøssereventyret «Skrik 7».
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Raser mot juryen etter fall: - Gjør skam på HolmenkollenLørdagens sensasjonsmann fyrer løs etter nytt hoppdrama. Renndirektøren avviser kritikken.
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Tilbake i plussRedusert bemanning og justerte åpningstider gjør at Coop er tilbake i pluss etter tap i 2022.
Kilde: Finansavisen - 🏆 26. / 51 Les mer »