Nær rekord på fotballens festdag – 125.824 tilskuere i Eliteserien og 1. divisjon

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Livestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Årets 16.-maikamper var under 900 solgte billetter fra ny bestenotering for de to øverste divisjonene i norsk fotball.

I 1. divisjon endte tallet på 33.167 mot 23.247 fra ett år tilbake. Vålerenga bidro sterkt til oppsvinget og sto for nesten en tredel av billettsalget. Oslo-laget rykket i fjor ned fra øverste nivå. Representanter for PFA argumenterte for sitt forslag fra talerstolen på Fifa-kongressen i Bangkok fredag. Palestinerne beskylder Israel blant annet for brudd på menneskerettighetene, diskriminering og rasisme i sin nasjonale liga og brudd på Fifas statutter.

– Jeg tror dette var den beste løsningen man kunne håpe på i dag. Debatten ble uvanlig amper til å være Fifa-kongressen, men det er helt naturlig at det er sterke følelser involvert når vi ser de grusomme bildene fra Gaza, sier TV 2s sportskommentator Mina Finstad Berg. Etter hvilen fastsatte Crysencio Summerville sluttresultatet til 4-0. Den første kampen var uten scoringer.Stian Solberg ga Norge håp med en redusering, men så spilte han bort pucken og forærte et baklengsmål da Norge tapte 1-4 for Canada i ishockey-VM.Norge sto uten skudd på mål og to baklengs etter to perioder, men tidlig i tredje periode fikk Norge satt mer trykk på Canada og fikk belønning umiddelbart.

I starten av tredje periode var det Norges tur til å sette press på motstanderen og få uttelling, men det gikk til slutt canadisk vei. McCann scoret i åpent mål på tampen.Martinius Stenshorne får ikke kjøre Formel 3-runden på Silverstone i sommer. Foto: Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency / NTBI tillegg til utestengelsen får den norske unggutten fire straffepoeng på lisensen. De har han nå seks av.

Brækhus møtte i fjor Terri Harper i VM-kampen i WBO, der det endte uavgjort. Siden har Harper valgt å gå ned en vektklasse.bekrefter Brækhus at Kozin er neste motstander om sloveneren velger å stille opp. Hun må gjøre det for ikke å miste beltet automatisk.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 13. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Tidligere Eliteserien-spiller dømt for hatefulle ytringerLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »

RB: Eliteserien-profil ute resten av vårsesongenLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Live: EliteserienFølg 16.-mairunden her.
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »

Eliteserien: 7. serierunde Tok sesongens første seierTromsø kom hardt ut etter pause og kjørte over Odd 4-0. Seieren fjernet TILs merkelapp som poengløs i Eliteserien.

Eliteserien - MaktdemonstrasjonBrann filleristet Rosenborg på hjemmebane i Eliteserien.
Kilde: db_sport - 🏆 14. / 63 Les mer »

Live: Eliteserien Beskjed:Dagbladet følger eliteserierunden her.