• 41 sec. here
  • News: 20%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Ola Brynhildsen scoret det avgjørende målet da Molde vant 3-2 mot Sandefjord. Dermed beholder Molde serieledelsen i Eliteserien.

Ti minutter før pause gikk Sandefjord opp i ledelsen da Eirik Haugan satte ballen i eget mål.

Kort tid etter hvilen var Linnes servitør da Markus Kaasa sendte Molde opp i 2-1 og laget skapte flere brukbare sjanser. Men det holdt ikke til poeng for Moldes innbytter Ola Brynhildsen ble matchvinner etter en nydelig stikker fra Linnes i boksen. Sistnevnte noterte seg for sin andre målgivende i kampen.

– Lillestrøm plukker bra med poeng og det samme gjør lagene bak, så vi må ta så mange som mulig trepoengere vi, sa Linnes.– Jeg syntes spillet vårt har satt seg litt. Vi er mer komfortable i alle faser av spillet og begynner å forstå hva Erling vil at vi skal gjøre. I tillegg begynner flere og flere spillere å komme i form. Det er artig om dagen og jeg håper det fortsetter sånn, forklarte høyrebacken seiersrekken.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Haaland scoret og ble matchvinner i City-debuten mot Bayern MünchenErling Braut Haaland brukte bare drøye 10 minutter før han scoret i Manchester City-debuten mot Bayern München i USA. Haaland fikk bare én omgang på banen.
Kilde: Dagsavisen - 🏆 25. / 51 Les mer »

Haaland skinte i matchvinner-debuten - så kalte han Guardiola galGREEN BAY (VG) På en kveld hvor lyn, torden og regn herjet over tradisjonsrike Lambeau Field, var Erling Braut Haaland (22) den store stjernen foran nesten 80.000 tilskuere i Manchester City-debuten.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

Fyrte løs mot Rosenborg før sesongen – vartet opp med drømmescoring mot Tromsø(Rosenborg – Tromsø 3–0) På overtid vartet Pawel Chrupalla (19) opp med en perlescoring mot Tromsø. Den smakte godt for unggutten, som før sesongen slaktet både sin gamle trener og den sportslige lederen i Rosenborg.

En mann og to gutter tatt av politiet på DamsgårdEn mann og to gutter tatt av politiet på Damsgård: – Det har vært ganske frekt
Kilde: btno - 🏆 4. / 63 Les mer »

Russland bekrefter havneangrep i OdesaKreml-talsperson Maria Zakharova bekrefter søndag gårsdagens angrep mot et havneområde i Odesa
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Riking slakter Moxnes: - Luta leiFyrer løs mot Rødt-lederens skatteforslag.
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »