• 39 sec. here
  • News: 19%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Danske Midtjylland måtte slite hardt for avansement i mesterligakvalifiseringen, men er klar for kamper mot Benfica etter å ha slått AEK Larnaka på straffer.

Etter 1-1 i hjemmekampen kom Midtjylland under før det var spilt ti minutter av returkampen på Kypros. Victor Olatunji sendte hjemmelaget i ledelse, men bare tre minutter senere utlignet midtstopper Henrik Dalsgaard etter et hjørnespark.

Flere mål ble det ikke verken i ordinær tid eller ekstraomgangene av en kamp som ble gjennomført i 30 varmegrader. Hjemmelaget var veldig nær et vinnermål i det 116. minutt, men innbytter Omri Altman sendte ballen i stolpen. I straffesparkkonkurransen scoret Anders Dreyer, Pione Sisto, Oliver Sørensen og Nikolas Dyhr på Midtjyllands fire første forsøk, mens Altman sendte hjemmelagets første i tverrliggeren. Sory Kaba misset da han hadde sjansen til å avgjøre med Midtjyllands femte straffe, men da Luis Gustavo skjøt i stolpen var det over.

I tredje kvalifiseringsrunde blir det tøffere motstand i form av portugisiske Benfica, som forrige sesong var i kvartfinale i mesterligaen.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Branns utrolige rekke fortsetter - har ikke tapt i 2022(Brann - Kongsvinger 3–0) Bergenserne fosser videre i toppen av Obos-ligaen.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Møter brutalt leiemarked i storbyen: – Har skreket flere dager på radMO I RANA (VG) Tusenvis står på venteliste til studentboliger. Emma Johannessen har vurdert å dele soverom med fremmede for å få tak over hodet.

VM-debutant Skotheim på 15. plass i tikampEUGENE (VG) Sander Aae Skotheim (20) slet på dag to av tikamp. Til slutt ble Oslo-mannen nummer 15 i VM-debuten.

Raser etter kaoset: - De hadde én jobbFlyplassene har ikke forberedt seg godt nok på turisttrykket denne sommeren, mener Ryanair-toppen.
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »

Krev riving frå regjeringaBeskjeden frå Sørsamisk Arbeidarparti og venstresida til regjeringa er tydeleg: Følg høgsterettsdommen, riv vindturbinane på Fosen.
Kilde: Klassekampen - 🏆 12. / 63 Les mer »

Sto i dusjen - truffet av lynetDen franske turisten fikk seg en overraskelse da han startet norgesferien i Lom.