Manchester Citys seiersrekke forlenget til 21

• 64 sec. here
  • News: 29%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

(Manchester City-Wolverhampton 4–1) - Liverpool er fortsatt mesteren, sier Manchester City-manager Pep Guardiola. Det kommer ikke til å vare så lenge.

For etter å ha lekt seg med Wolverhampton gjennom store deler av kampen tirsdag kveld, har Manchester City nå en ledelse på 15 poeng ned til Manchester United i Premier League.

Og den spinnville statistikken med 20 seirer på rad i alle turneringer er nå på 21 etter at Gabriel Jesus snudde kampen. Da hadde Manchester City jaget scoringen etter at Conor Coady utlignet på Wolverhamptons første sjanse i 61. minutt. Wolverhampton hadde et mål til, Leander Dendonckers selvmål i 1. omgang etter at Manchester City hadde rundspilt Wolverhampton.Rett før slutt sørget Riyad Mahrez for å feie all tvil til side da han satte inn 3–1-målet etter rot i Wolves-forsvaret.

På overtid var Gabriel Jesus der igjen og ble tomålsscorer. Det skjedde først etter at VAR hadde sett nærmere på en offside-situasjon i forkant hvor keeper Patricio ga en retur fra Gündogan som Jesus enkelt kunne sette inn fra kloss hold. Før kampen var manager Pep Guardiola en smule pessimistisk da han sa at Manchester City må ha «åtte-ni seirer til» for å kalle seg mester. Ærlig talt, det er 11 kamper igjen av sesongen for denne seiersmaskinen til spanjolen.– Vi var gode selv om vi blir straffet på deres første sjanse. Vi fikk roet oss og skapte mer enn nok på tampen, så seieren var vel fortjent. Vi var fantastisk.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

City-forsvaret hylles etter PSG-kampen: – I en egen klasse(Manchester City - Paris Saint-Germain 2–0, 4–1 sammenlagt) Neymar ble nøytralisert, Mauro Icardi var førstemann som ble byttet ut og Ángel Di Maria ble utvist etter en stempling. PSG-stjernenes triks så det ut til at Citys backfirer hadde sett før.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

City-festen utsatt etter «arrogant» Agüero-straffe: – Ekstremt pinlig(Manchester City-Chelsea 1–2) Champagne-flaskene ligger fortsatt til kjøling på Etihad Stadium etter at Sergio Agüero (32) lobbet et straffespark i hendene på Chelsea-keeper Édouard Mendy (29).

Guardiola og City vinner finalen og tangerer Liverpools rekord(Manchester City-Tottenham 1–0) Pep Guardiola og Manchester City har tatt det første av tre mulige trofeer denne våren. Mikke Mus-cup

City-stjerne om Haaland: – Statistikken hans er fremragendeManchester Citys İlkay Gündoğan (30) beundrer det Erling Braut Haaland (20) har fått til i ung alder.

City-manager Guardiola fyrer løs etter Super League-bombenSpanjolen etterlyser mer informasjon fra klubblederne, men kommer likevel med klar tale om konseptet.
Kilde: Nettavisen - 🏆 1. / 68 Les mer »

Agüero med etterlengtet scoring da City knuste Fulham(Fulham – Manchester City 0–3) Nedrykkstruede Fulham yppet seg i første omgang, og øynet et håp om poeng mot ligalederne. Men så raknet alt, og endelig scoret Sergio Agüero (32) igjen.