• 59 sec. here
  • News: 27%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Brann inviterte til feiring av eliteserieopprykket og serverte fansen et ellevilt målshow da Grorud ble rundspilt med 7-0 mandag. KFUM røk mot Kongsvinger.

Brann har for lengst sikret returbilletten til øverste nivå i norsk fotball, men mandag skulle eventyrsesongen klubbens spillere er i ferd med å levere markeres i egen storstue. Feiringen ble av ypperste merke.

Tabelljumbo Grorud havnet raskt i trøbbel, og etter hvert rant målene inn i en første omgang Brann dominerte totalt. Frederik Børsting og Mathias Rasmussen scoret to ganger hver, og hjemmelaget ga seg ikke før Grorud-keeper Simen Lillevik hadde plukket seks baller ut av nettet.Mathias Rasmussen er nå toppscorer i 1. divisjon denne sesongen. Han står med 13 fulltreffere, én mer enn Jonatan Braut Brunes.

Bergensklubben har i tillegg muligheten til å ta målrekorden til Bodø/Glimt fra 2017 på 83 mål. Den synes definitivt å stå for fall. Etter mandagens seier har Eirik Hornelands mannskap scoret 76 full treffere i inneværende sesong. – Dette er blytungt. Vi blir rett og slett rundspilt. Vi må bare steppe opp. Det er ikke mye annet å si, sa forsvarsspiller Fabian Østigård Ness i pausen.

Azemi og Orban kombinerteMed seieren sørget KIL, som har heng på kvalikplassene på tabellen, for at Stabæk nå innehar den andre direkte opprykksplassen til Eliteserien. Bærumsklubben gjorde nemlig jobben og slo Raufoss 2-0 mandag.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Storseier til Brann - dette er noen av rekordene de jakter(Brann-Grorud 7–0) Brann surfer gjennom Obos-ligaen og kan ta med seg en håndfull rekorder på vei mot eliteserien.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

Brann snudde til seier etter VIFs drømmestartVålerenga-spiller Janni Thomsen scoret før minuttet var spilt, men etter pause snudde Brann til 2-1-seier i mestersluttspillet i toppserien søndag.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Brann snudde mot Vålerenga: – Coaching i verdensklasse(Vålerenga - Brann 1–2) Det omdiskuterte sluttspillet i Toppserien er omsider i gang. Grunnspillvinner Brann fikk en drømmestart. Men det startet trått.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Storbrann på Svalbard12 boenheter er berørt og mange er evakuerte etter en brann i sentrum av Longyearbyen. 😢 Nå fikk Storebrand mye å gjøre

Brann-spissen slet under Straus. Nå herjer hun etter trenerbyttet: – Han har gitt meg mer tillitBranns spydspiss er i storform. Hun gir noe av æren til byttet av hovedtrener.
Kilde: btno - 🏆 4. / 63 Les mer »