Lode debuterte for Schalke i uavgjortkamp

• 30 sec. here
  • News: 15%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Marius Lode kom inn til sin debut for Schalke i 2. Bundesliga søndag. Det endte med 1-1 og poengdeling mot Holstein Kiel.

Lode ble klar for den tyske klubben fredag, og han ble søndag byttet inn til sin debut etter 69 minutter. Da hadde Alexander Mühling sendt gjestene fra Kiel i ledelsen like før.

Simon Terodde utlignet for Schalke etter 73 minutter, og flere mål ble det ikke. Poenget gir Schalke 31 poeng på 19 kamper, og 6.-plass på tabellen. Storklubben jakter opprykk til det gjeveste selskapet etter nedrykket sist sesong. Det har likevel ikke gått på skinner hittil, noe som har resultert i at klubben har hentet to nordmenn til klubben den siste uka. De har seks poeng opp til serieleder St. Pauli.

Andreas Vindheim ble også klar for Schalke nylig. Høyrebacken ble imidlertid sittende på benken hele oppgjøret.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer: