Lillestrøm rystet Bodø/Glimt på Aspmyra – Glimt ute av cupen

• 5 min. at publisher
  • News: 23%

Cupen Nyheter

Bodø/Glimt,Lillestrøm Sk,Gjermund Åsen

(Bodø/Glimt – Lillestrøm 2–4) På 17 dager gikk Lillestrøm fra 0–5 til 4–2 over Norges beste lag. Bodø/Glimt er sendt ut av cupen.

På 17 dager gikk Lillestrøm fra 0–5 til 4–2 over Norges beste lag. Bodø/Glimt er sendt ut av cupen.Publisert: 01.05.2024 16:22– Litt rotete. De straffer oss ganske hardt, men føler vi har mye å gå på, sa Glimt-spiller Fredrik Bjørkan til Avisa Nordland i pausen.Duoen sendte Lillestrøm opp i 2–3 rett etter pause, før Ruben Gabrielsen økte ledelsen til 2–4 i det 62. minutt.

Det var også første gang siden 6. november 2022 et lag scoret fire mål på Aspmyra. I den kampen vant Glimt 5–4 mot Viking.SMILER: Gjermund Åsen og Lillestrøm hadde størst grunn til å smile i dag.Åsen ga gjestene en drømmestart allerede etter tre minutter. Med innsiden av foten skrudde 32-åringen ballen via lengste stolpe og i mål, etter et godt forarbeid av Felix Vá og Henrik Skogvold.

Bodø/Glimt Lillestrøm Sk Gjermund Åsen

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 31. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Drømmescoring i ny Glimt-triumf: - Et spesielt øyeblikkLILLESTRØM (TV 2): Patrick Berg sto for kampens øyeblikk da Bodø/Glimt herjet med Lillestrøm.
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »

Hett på Aspmyra: Ulrik Saltnes reddet Bodø/Glimt(Bodø/Glimt – Viking 1–0) Det var tett og ampert i 82 minutter. Men så dukket Ulrik Saltnes opp.
Kilde: Aftenposten - 🏆 31. / 51 Les mer »

Eliteserien Avgjorde rett før sluttUlrik Saltnes ble helten da Bodø/Glimt tok alle tre poengene på Aspmyra.
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »

Berg med perlemål da LSK gikk på styggeste hjemmetap på ni år:(Lillestrøm – Bodø/Glimt 0–5) Glimt utsatte lenge finspillet mot Lillestrøm, men etter pause ydmyket de hjemmelaget.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Berg med perlemål da LSK gikk på styggeste hjemmetap på nesten ni år(Lillestrøm – Bodø/Glimt 0–5) Glimt utsatte lenge finspillet mot Lillestrøm, men etter pause ydmyket de hjemmelaget.