• 36 sec. here
  • News: 18%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

(Norge-Slovakia 1–1) Det kalles «selvoppfyllende profeti» det landslaget til Ståle Solbakken driver med. Både han og spillerne vet at baklengsmålet kommer – og det gjør det, hver eneste gang.

Det er vanskelig å vite hvor en skal begynne etter en kamp som det virket som vi har sett før, og det har vi jo – at Norge tar ledelsen – og gir bort seieren.

Vi kan jo, nok en gang, begynne der kamper avgjøres – i begge 16-meterne. Norge skapte 11 klare målsjanser, inkludert et straffespark, og scoret EN gang. Nok en gang kom baklengsmålet, denne gangen danset Slovakias Duda mellom de norske midtstopperne etter 87 minutter. Leo Skiri Østigård og Kristoffer Ajer fikk ikke ryddet, ble stående og se på.

Nå handler fotball om å score mål også, og den første omgangen, med normal uttelling, kunne stått til terningkast seks. Norge skapte og skapte, høyresiden med Julian Ryerson, Martin Ødegaard og Oscar Bobb var meget god, og Slovakia hadde trøbbel fra første minutt.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 18. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Nedtur for Norge etter straffemiss fra Haaland: – Knapt man tror det man ser(Norge-Slovakia 1–1) Hvordan klarte dette Norge-laget IKKE å komme til EM, spurte ekspertene underveis mot Slovakia. Svaret kom fire minutter før slutt.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

Slovakia: Kvinne (31) død etter brunbjørn-angrepParet sprang i hver sin retning.
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »

Slovakia-sjefen til TV 2: – Ikke i Leos interesseLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Betydningsløse kamper kan hjelpe Norge til VMDet står langt mer på spill enn mange tror før privatlandskampene mot Tsjekkia og Slovakia.
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »

Norsk sjansesløsing: – Må begynne å vinne kamper(Åpen sak) Slovakia greide 1-1:
Kilde: btno - 🏆 4. / 63 Les mer »

Bocuse d'Or Europe 2024: Norge tok bronse i «kokke-EM»TV 2 Nyheter Livestudio - Siste nytt i dag