• 52 sec. here
  • News: 24%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Norge fikk ingen håndsrekning fra Georgia i jakten på en vei inn i kampen om EM-billetter. Spania herjet i Tbilisi og vant 7-1.

Lamine Yamal ble byttet inn før pause og ble Spanias yngste landslagsspiller noensinne, 16 år og 57 dager gammel. I det 74. minutt ble han også den yngste målscoreren da han skjøt inn 7-1-målet.

Det var rått parti i første omgang mot Georgia-laget som tirsdag kommer til Ullevaal, og ved pause sto det 4-0 til det spanske stjernegalleriet. Allerede før pausesignalet byttet landslagssjef Luis de la Fuente inn Barcelonas vidunderbarn Yamal.Norge kom skjevt ut i kvalifiseringen med bare ett poeng på de tre første kampene.

Seks minutter senere ble ledelsen doblet. Fabián Ruiz ble spilt fram på venstresiden og slo hardt inn foran mål. Ved nærmeste hjørne av 5-meter beinet Solomon Kverkvelia ballen i eget mål i et mislykket forsøk på å klarere. I det 40. minutt var det katastrofeforsvar hos hjemmelaget. Kaptein Guram Kashia lå mange meter bak resten av forsvarsfireren, og Fabián Ruiz og Morata kunne enkelt spilles gjennom og leke ballen i mål, med sistnevnte som scorer.Rett før pause ble begge Spanias kanter byttet ut etter å ha fått små smeller. Inn for Olmo kom Yamal til en historisk debut.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 25. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Blytung nedtur før Norge-møtet: Georgia ble feid av banen av SpaniaStåle Solbakken fikk ingen hjelp fra Georgia i jakten på EM-kvalifisering.
Kilde: Nettavisen - 🏆 1. / 68 Les mer »

Spania rundspiller Georgia: 0–4 ved pause(Georgia – Spania 0–4, kampen pågår) Ståle Solbakken håpet på hjelp, men Spania leder med fire mål halvveis i Tbilisi. Norges neste motstander blir utspilt på hjemmebane.
Kilde: Aftenposten - 🏆 31. / 51 Les mer »

Spania har rundspilt Georgia: Leder 1–4(Georgia – Spania 1–4, kampen pågår) Ståle Solbakken håpet på hjelp, men Spania ledet med fire mål halvveis i Tbilisi. Norges neste motstander ble utspilt på hjemmebane.

Spania rundspiller Georgia: 16-åring debuterer med scoring(Georgia – Spania 1–7, kampen pågår) Ståle Solbakken håpet på hjelp, men Álvaro Morata og Spania herjer i Tbilisi. Den 16-årige sensasjonen, Lamine Yamal, har scoret i debuten.

Spania rundspilte Georgia: 16-åring debuterte med scoring(Georgia – Spania 1–7) Ståle Solbakken håpet på hjelp, men Álvaro Morata og Spania herjet i Tbilisi. Den 16-årige sensasjonen, Lamine Yamal, scoret i debuten.

- Helt skandaleSpania knuste Georgia 7-1 på bortebane. Det sjokkarta resultatet var ikke godt nytt for Norge.
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »