Lacazette-dobbel da Arsenal vant: - Trengte de målene

• News: 23%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Lacazette-dobbel da Arsenal vant

Alexandre Lacazette sto med 11 mål i serien før møtet med fortapte Sheffield United. Åtte av scoringene har kommet på bortebane. I kveld kom det niende og tiende.33 minutter var spilt da Sheffield United-forsvaret ble rundspilt. Bukayo Saka leverte til Dani Ceballos som med en lekker hælflikk sendte Lacazette alene med keeper.

Sheffield United fikk låne ballen mer i 2. omgang, men imponerte ingen med forsvarsspillet da Arsenal økte til 2–0. Nicolas Pepe slapp til veldig enkelt og fikk skyte upresset. Keeper Aron Ramsdale fikk en hånd på det skuddet, men returen satte Gabriel Martinelli i mål.Fem minutter før slutt var Lacazette der igjen. Thomas Partey spilte franskmannen fri med en perfekt stikker. Alene med keeper og uten å se opp, satte han inn sitt andre mål for kvelden.

– Han trengte de målene og spiller godt for øyeblikket. Dette var en perfekt oppladning til kampen mot Slavia Praha, sier Arsenal-manager Mikel Arteta om Lacazette til BT Sport. – Jeg bommet på en enkel sjanse på torsdag , derfor ville jeg så gjerne score i dag, sier Lacazette selv. Seieren betyr at Arsenal klatrer til en 9. plass på tabellen mens Sheffield United går på sitt 25. tap for sesongen.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Mané-akrobatikk da Liverpool endelig vant igjen: – Fortsatt «outsidere»(Liverpool – Southampton 2–0) Alisson Becker kastet seg ut som en håndballkeeper, 46 sekunder senere satte Sadio Mané en flyver i motsatt ende. Det sikret Liverpool-seieren.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Hamlet med spektakulær PFL-debutMMA-utøver Marthin Hamlet (29) fikk en knallstart i PFL da han knuste motstander Dan Spohn (36), og vant på submission i andre runde.

Elon Musks SpaceX vant kontrakt om å lande astronauter på månenVesentlig lavere pris skal ha gitt Elon Musks selskap et fortrinn over hovedkonkurrent Jeff Bezos.
Kilde: e24 - 🏆 20. / 51 Les mer »

Dagens Næringsliv vant Skup-prisenAvisen Dagens Næringsliv har vunnet Skup-prisen for 2020 for sine artikler om Equinors USA-satsing. VG, Aftenposten og NRK Sørlandet fikk diplomer.
Kilde: btno - 🏆 4. / 63 Les mer »

Duellen fortsetter - Hamilton vant foran VerstappenFormel 1-VM fortsetter som en vanvittig tvekamp mellom Lewis Hamilton (36) og Max Verstappen (23).