• 19 sec. here

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Norge rotet vekk drømmeledelsen: – Må gni oss i øynene

Spania scoret i kampens siste sekund, og tar med det kampen til ekstraomganger.– Nesten uutholdeligSpanjolene leverte en god andreomgang, og sørget for at det ble spenning hele veien inn. Fire minutter før slutt sto det 24–24.To og et halvt minutt før slutt, mens Norge var i undertall, fikk spanjolene straffekast. Kristian Sæverås reddet straffen, men ett sekund før slutt glapp det i det norske forsvaret.

– Det er nesten så vi må gni oss i øynene, men det er helt sant! Vi leder 6-2, utroper Daniel Høglund. – Nesten uutholdeligSander Sagosen hadde ikke sin beste omgang i den første . 27-åringen scoret kun en gang på tre skudd, og ble i tillegg utvist. Kommentatorene presiserte at det er viktig at han finner formen inn mot andreomgangen.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Norges VM-fest fortsatte med Bergerud-show – Spania venter i kvartfinalenTorbjørn Bergerud og de norske håndballgutta leverte VM-beste og slo Tyskland 28-26 etter et drama. Spania venter for Norge i kvartfinalen.
Kilde: Dagsavisen - 🏆 25. / 51 Les mer »

Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Keeperhelten hylles etter thrilleren mot Tyskland: – VerdensklasseKATOWICE (VG) (Tyskland-Norge 26–28) Norge holdt på å miste initiativet og seieren. Men så sto Torbjørn Bergerud frem med fantastiske redninger. Norge vant sin sjette strake VM-seier og møter Spania i kvartfinalen onsdag.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Kilde: btno - 🏆 4. / 63 Les mer »

Alexander Sørloth herjer i Spania: – Får ikke nok oppmerksomhetBare verdensstjerner som Robert Lewandowski og Karim Benzema scorer mer enn Alexander Sørloth (27). Det får landslagssjef Ståle Solbakken til å juble. Det er så patetisk å si at «folk ikke forstår hvor god han er»! …men Veland forstår? Ta deg en bolle! Det er dere som gir spillerne oppmerkdomhet eller ikke, Veland. Sørloth LaLiga

Spania mot Italia blir storduell i nasjonsligaenNederland møter Kroatia og Spania møter Italia i semifinalene i nasjonsligaen i fotball i juni.