Kjelsås’ cupeventyr over etter heroisk forsøk mot Molde

• 69 sec. here
  • News: 31%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

(Kjelsås – Molde 0-1) I cupfesten på Oslos tak fikk Molde seg et tidlig mål, og selv om Kjelsås var fullt på høyde gjennom store deler av kampen, rodde favorittene i land cupfinalebilletten.

GREFSEN : Foran et folkehav man sjeldent eller aldri har sett på Grefsen stadion var det duket for tidenes cupfest på Oslos tak. Kjelsås i en historisk semifinale mot fjorårets seriemester Molde, men vertene gikk fryktløst ut fra start og dominerte de første minuttene på eget kunstgress.

Nærmere 3500 tilskuere var på plass i høstsola for å følge den historiske semifinalen på Grefsen stadion.Til tross for at det er en ganske stor nivåforskjell på lagene, var det forholdsvis jevnt den første halvdelen av første omgang. Kjelsås ropte på straffespark etter 20 minutter, da Jens Bonde Aslaksrud gikk ned i en duell inne i feltet. Dommer Rohit Saggi blåste videre, til flere tusens store frustrasjon på Grefsen stadion.

På stillingen 0-1 er det alltids håp, og Kjelsås gikk i garderoben med muligheter til å slå tilbake etter en omgang der de var med på notene i store deler. Molde startet også den andre omgangen med en veldig kontrollerende ob ballbesittende plan, der de prøvde å finne åpninger i et kompakt Kjelsås-lag.

Molde greide ikke å holde Kjelsås fra livet, og vertene fikk satt inn et ganske godt trykk de siste 20 minuttene. Det ble mange innlegg, cornere og skuddforsøk for Kjelsås, og selv om de helt store sjansene uteble var Kjelsås absolutt med i kampen.Kristoffer Haugen skled ballen i mål på nokså likt vis som Moldes første mål med ti minutter igjen å spille, men heldigvis for Kjelsås ble målet korrekt annullert for offside.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 25. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Molde til cupfinale etter knepen seier mot KjelsåsMagnus Grødem scoret kampens eneste mål mot 2. divisjonslaget.
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »

Molde til cupfinale etter drømmestart mot overraskelsen KjelsåsMagnus Grødem scoret etter rundt fem minutter i semifinalen. Flere mål ble det aldri på Grefsen stadion.
Kilde: Nettavisen - 🏆 1. / 68 Les mer »

LIVE 16.00: Følg semifinalen i cupen mellom Kjelsås og MoldeKjelsås kan sørge for en cupbombe av de sjeldne dersom klubben tar seg videre til cupfinalen på Ullevaal.

Cup-Askeladden Kjelsås yppet seg mot overmakten – Molde til cupfinalenGREFSEN (VG) (Kjelsås – Molde 0–1) Publikum gispet da Leo Bech Hermansen (20) hamret ballen i tverrliggeren, men Molde ble til slutt et nummer for store for årets cupsensasjon.
Kilde: Aftenposten - 🏆 31. / 51 Les mer »

LIVE: Semifinale i cupenTidlig kalddusj for Kjelsås mot Molde i NM.
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »

Cupsensasjonen Kjelsås er talentfabrikk: – Rekord for klubbenKjelsås er ikke bare cupens askeladd. 2. divisjonsklubben fra Oslo har de siste årene utviklet en rekke toppspillere. De to siste er rekordsalg for klubben som onsdag møter Molde i NM-semifinalen.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »