KFUM Oslo med ett tap på seks kamper: Lov å være smarte

• 20 sec. here
  • News: 14%

Eliteserien Nyheter

Kfum-Kameratene-Oslo-Kaffa

(Haugesund - KFUM Oslo 0-1). En viktig del av fotballens kunst er å utnytte motstanderens feil. Det gjorde KFUM Oslo denne søndagen.

Når man da samtidig holder nullen, for tredje kamp på rad, da kommer poengene også på norsk fotballs øverste nivå.

Haugesund kom i praksis ikke til noen farlige situasjoner selv om de klarte å sette inn et visst press i omgangens ti siste minutter. Etter en drøy time fikk vi se et av lagets beste angrep da innbytter Moussa Njie, som erstattet Petter Nosa Dahl, fikk drevet ballen framover og sendte ballen til Remi-Andre Svindland som avsluttet med et skudd like utenfor stolpen.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 25. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

KFUM Oslo slo tilbake mot KBK – sikret sitt første poeng på bortebane i EliteserienBegge de nyopprykkede lagene er ubeseiret etter to kamper.
Kilde: Nettavisen - 🏆 1. / 68 Les mer »

Uavgjort mellom KBK og KFUM Oslo i EliteserienOskar Sivertsen scoret for KBK, mens Håkon Hoset utlignet for KFUM Oslo. Begge lagene fikk ett poeng hver i kampen.

Spillerbørs KFUM Oslo etter første tap i EliteserienSlik vurderte vi KFUM-spillerne i tirsdagens kamp mot Strømsgodset, som endte med 1-3 tap.
Kilde: Dagsavisen - 🏆 25. / 51 Les mer »

KFUM Oslo fikk en lærepenge: - Vi har dårlig tid og må lære kjapt(KFUM Oslo - Strømsgodset 1-3). I lagets siste kamp på Intility denne sesongen kom også det første tapet på øverste nivå. Det kom på en måte man må lære fort av.

KFUM Oslo sikret klubbens første eliteserieseier – slo Sarpsborg 2-0 på bortebaneOslo-klubben leverte virkelig.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Cup og ingen hvile for KFUM OsloKFUM Oslo feiret sin første seier i Eliteserien med lett trening. Onsdag er det ny kamp igjen.