• 53 sec. here
  • News: 25%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

(Arsenal-Liverpool 0–2) To lekre scoringer av portugisiske Diogo Jota (25) sendte Jürgen Klopps Liverpool til ligacupfinalen for første gang på seks år.

I semifinalen 2022 vari Arsenals midte etter å ha vært satt ut av spill på grunn av corona-viruset.

Åtte minutter senere «scoret» - annullert for offside - Joel Matip for Liverpool, etter corner og heading fra Fabinho. Det kunne tolkes som et varsku for Arsenal.For Diogo Jota, som plutselig fikk for seg at han skulle legge den ene etter den andre motstanderen bak seg - før han nærmest trillet ballen inn bak Arsenal-keeper Aaron Ramsdale. 1–0 til Liverpool tok piffen ut av hjemmelaget, som til da hadde vært det beste laget.

Til andre omgang kom Ibrahima Konaté inn som erstatter for Joel Matip i Livrepools midtforsvar sammen med Virgil van Dijk. Akkurat der - i det rommet - kom Lacazette styrtende umiddelbart, men mottaket hans sto ikke i stil med frem- og frispillingen fra Lokonga. Liverpool ble vinket av for offside, men uansett: Varsku II. Liverpool hadde ikke til hensikt å trekke seg tilbake. Liverpools Minamino rotet bort en god anledning til å doble gjestenes ledelse, Arsenals Martinelli surret seg typisk nok bort i en dribletokt - men trakk seg fri til en skarp avslutning.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer: