• News: 26%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Viktor Hovland (23) imponerte på den siste dagen av golfturneringen i OL.

Hovland åpnet den fjerde og siste runden svært imponerende med tre birdies på de fem første hullene. Deretter gikk Hovland resten av runden på par - foruten birdie på hull 13 og 18, samt en utrolig eagle på hull 17. Hovland avsluttet med det søndagens runde syv slag under par.

Da Hovland var ferdigspilt med OL-turneringen var han foreløpig nummer 9, med 12 slag under par. Xander Schauffele leder i øyeblikket, 18 slag under par. – Jeg føler det er veldig mye positivt i spillet mitt. Det gikk bare ikke helt denne uken, men jeg føler jeg viser hva jeg er god for på sisterunden. Jeg ser ikke noen grunn til hvorfor det ikke kan fortsette neste uke, sier Hovland og tenker på FedEx turneringen St. Jude Invitational.

I forkant av finalerunden var Hovland nummer 32. Han var pekt ut som en medaljekandidat til OL, men havnet litt for langt bak de første tre dagene. Særlig på lørdagens runde, hvor det ble par, tapte han terreng. Kristian Krogh Johannessen endte både runden og turneringen på par. Det holder foreløpig til en 53. plass av 60 utøvere.– Det har vært en fantastisk opplevelse og spille og det har vært veldig gøy. Men golfen har vært rævva rett og slett. Jeg har vært flau flere ganger på grunn av hvor dårlige slag jeg slår av og til, sier Johannessen til Discovery.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Golfstjernens far fikk OL-drømmen knust av fyllekjørerKAWAGOE (VG) Nå leder amerikanske Xander Schauffele (27) OL-turneringen i golf med faren ved sin side i Japan.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Jeanette Hegg Duestad sprakk på vei til OL-medaljeTOKYO (VG) Jeanette Hegg Duestad (22) lå an til OL-medalje da hun sprakk helt på slutten av finalen i rifleskyting. For andre gang i OL ble hun nummer fire.

OL-målet strammer seg tilKjetil Borchs sølv holder den norske drømmen i live, men herfra og ut må det virkelig flyte om medaljemålet i Tokyo skal nås.

«Grusplanen» som fikk Ruud til å droppe OLMens flere storkanoner fra verdenstoppen dro for å kjempe om medaljer i OL, ble Casper Ruud (22) igjen i Europa for å spille mindre turneringer. «Et smart og riktig valg» mener han selv.

Se de nyeste bildene fra OL i TokyoFredag har Tokyo-lekene pågått i en uke. Her er noen av de beste bildene fra det siste OL-døgnet.