Historisk seier - Renate Blindheim (26) ledet Sotra til drømmestart

• 72 sec. here
  • News: 32%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

LARVIK (VG) (Fram Larvik - Sotra 2–3) Renate Blindheim (26) er den første kvinnelige treneren som har ledet et herrelag i 2. divisjon eller høyere. Bedre debut kunne hun knapt fått.

Aldri før har det vært en kvinnelig hovedtrener i 2. divisjon eller høyere.

11. juli ledet hun Sotra i sin første obligatoriske kamp da 2. divisjon ble sparket i gang. Det ble en drømmestart på sesongen for laget som avsluttet 2019-sesongen med elleve kamper uten seier og endte på 9. plass.– Jeg tror vi skal ha et realistisk forhold til hvor vi er, men det var tre veldig viktige poeng spesielt sånn som sesongen er, sier Blindheim etter seieren.

Med seks debutanter i startelleveren fikk Sotra det tøft ut fra start mot laget som kom til kvartfinalen i cupen i 2019. Mame Mor Ndiaye sendte hjemmelaget i ledelsen etter rundt fem minutter.Etter hvilen slo bortelaget tilbake, og snudde kampen på ett minutt. I det 47. minutt mistet Nicolai Bak Grassi Johannessen oversikten og spilte ballen forbi egen målvakt og i eget nett. Minuttet senere fullførte debutant Ole Kallevåg snuoperasjonen.

– Jeg tror ikke det hadde noe med den pausepraten å gjøre. Vi snakket om andre ting enn det som førte til mål. Men vi hadde tro på at vi kunne snu det, og det gjorde vi, sier Blindheim. Etter 69 minutter økte Lars Oskar Groos Kilen ledelsen, mens hjemmelaget slo tilbake ni minutter før full tid etter kampens andre scoring for Ndiaye. Men Sotra kunne juble for seier, og en drømmestart på sesongen.Mange tippet Sotra nederst på tabellen. Det gjorde også VGs journalist Wegard Bakkehaug

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Historisk seiersrekke for Solskjær og Manchester United(Aston Villa – Manchester United 0–3) Det startet med en kontroversiell straffe – og endte med en historisk seiersrekke. Ikke siden Premier League-oppstarten i 1992 har et lag klart å vinne fire kamper på rad med tre mål eller mer.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Rapport: Tesla kan bli først i verden med historisk short-milepælInvestorer har veddet nær 20 milliarder dollar mot Tesla-aksjen. Veddemålene har også begynt å ramle inn mot Nel-partneren Nikola.
Kilde: e24 - 🏆 20. / 51 Les mer »

Minst 26 utenlandske statsborgere har ulovlig kommet seg inn i Norge i sommerOSLO/ALTA (VG/ALTAPOSTEN) Siden 1. juni har 26 utenlandske statsborgere via Finnmark, kommet seg ulovlig inn i Norge. Det viser tallene VG har fått tilgang til.

Delløsning for Kleven Verft: 225 ansatte er sikret jobb fra mandagFredag kveld har boet etter Kleven-konkursen solgt datterselskapet Kleven Marine Contracting til Langset-gruppen, og dermed sikret arbeid til 225 av verftets om lag 440 ansatte.

Her er de nye reiserådene: Åpner for flere karantenefrie reiserTurister fra Tyskland og Nederland får komme til Norge. Nordmenn får reise til Hellas, Italia, Spania, Storbritannia og deler av Sverige. Regjeringen oppfordrer folket til å gi f-en i alt, i alt. Det er et gi blanke f-en i hele Covid19-greia og i hele folkedugnaden. Slik er det når kaos-EU påvirker nok og vil ha sykdom og kaos. Globalismen i praksis.
Kilde: Nettavisen - 🏆 1. / 68 Les mer »

Når olja tar slutt, skal vi leve av å le av dem som sa at olja ville ta sluttHvis latterliggjøringen av unge idealister kan omsettes i penger, vil vi kunne fortsette å leve fett, og dra til syden, helt til Dovre faller. Har de legalisert dop i Norge nå?