• 📰 vgnett
  • 22 sec. here

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

CHATEAU NEUF (VG) Kai Robin Havnaa (34) var avventende i to runder, men så smalt det voldsomt i tredje runde mot Hany Atiyo (39). Han tok sin 15. knockoutseier på 18. kamper.

Atiyo måtte først ta telling en gang, og da egypteren kom seg på bena igjen gikk det bare sekunder før Havnaa traff med et voldsomt høyreslag som senket motstanderen og kampen var over.

Det kokte i arenaen, men jubelen ble også litt avventende ettersom Atiyo ble liggende lenge på kanvasen før han kom seg opp igjen. Men etter å ha fått legehjelp så alt ut til å være bra med 39-åringen.Havnaa har nå vunnet alle sine 18 proffkamper, og han har håp om å bokse ny kamp i Arendal eller Kristiansand i løpet av noen få måneder.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Havnaa om motstanderen: – Motiverende når han ser så bra utJORDAL (VG) Kai Robin Havnaa (34) fikk på innveiingen bekreftet at motstander Hany Atiyo (39) stiller meget godt trent før kveldens VG+ Sport-sendte boksekamp. Bernard Angelo Torres (26) har ladet opp med en spansk verdensmester.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Torres imponerte med knockoutseierCHATEAU NEUF (VG) Bernard Angelo Torres (26) imponerte i en meget fartsfylt kamp, og halvveis ut i den åttende og siste runden stoppet dommeren kampen for å spare Christian Avila (25) for mer juling.

Kristian Kristensens kveld i «Hver gang vi møtes»: Se terningkasteneI sesongens femte runde av «Hver gang vi møtes» var harstadværingen Kristian Kristensen (30) hovedpersonen.

Matchvinneren om Haaland: - En gang får han gi den til meg(Manchester City – Arsenal 1–0) Manchester City er klare for den femte runde i FA-cupen. Ferdig med FA Cup, full fokus på ligaen.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

Haaland vant den norske duellen: Manchester City videre i FA-cupen(Manchester City – Arsenal 1–0) Manchester City er klare for den femte runde i FA-cupen.

Kofstad på etterskudd i Dubai – turneringen forsinket av regnEspen Kofstad var på etterskudd i kampen om å greie cuten i Dubai Desert Classic da hans 2. runde ble avbrutt av mørke fredag.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »