• 11 sec. here
  • News: 8%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Haavis mål kom etter åtte minutters spill. Da utlignet hun ledermålet til Melania Martinovic. Ti minutter etter Haavis scoring sendte Valentina Giacinti Roma i ledelsen før Parma utlignet like før pause.

Etter 76 minutter ble Andressa Alves da Silva matchvinner med sin scoring fra straffemerket. Trepoengeren var viktig for hovedstadslaget som leder ligaen med fem poeng ned til Juventus etter 14 kamper.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Haavi med ny scoring i Roma-seierEmilie Haavi scoret Romas første mål da laget slo Parma 3-2 i den italienske toppdivisjonen i fotball for kvinner søndag.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Sverige klar for kvartfinale i håndball-VM – keeperveteran bak seier over IslandAndreas Palicka (36) startet på benken, men kom inn og reddet Sverige til 35-30 over Island i håndball-VM.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Spania med ny VM-seier – til kvartfinale sammen med FrankrikeFavorittene innfrir i håndball-VM. Spania og Frankrike er klare for kvartfinale og kan bli Norges motstander.

Thingnes Bø ligger an til ny seier i AnterselvaJohannes Thingnes Bø var fullstendig overlegen og ligger an til sesongen tiende individuelle seier på fredagens skiskyttersprint i.

Granerud på skuddhold til seier i SapporoHalvor Egner Granerud ligger på annenplass i verdenscuprennet i Sapporo etter 1. omgang. To nordmenn greide ikke kvalifisere seg til finaleomgangen.

Kilde utklasser konkurrentene – på vei mot seier i Kitzbühel-utforenFredag var han «døden nær», men lørdag ser Aleksander Aamodt Kilde (30) ut til å vinne med et hav av tid ned til resten i den frykløse Die Streif-løypen.