• 7 min. at publisher
  • News: 31%

Sports Nyheter

Haaland,Manchester City,Luton

Erling Braut Haaland bommet på store sjanser, fremprovoserte selvmål og scoret på straffe da Manchester City tok over tabelltoppen mot Luton.

Erling Braut Haaland bommet på store sjanser, fremprovoserte selvmål og scoret på straffe da Manchester City tok over tabelltoppen.Det var mye Haaland i monitor da City var enorme hjemmefavoritter mot Luton .

Etter et minutts spill banket han ballen i hodet på Daiki Hashioka og i mål. Ballen hadde retning utenfor, så det ble tellende som et selvmål. Haaland gliste stort etter å ha satt sitt 20. ligamål for sesongen, og taktfaste «Haaland, Haaland, Haaland»-rop runget utover stadion. Han byttet ut med landsmann Oscar Bobb med ti minutter igjen.«Det er bare 1–0, det er bare 1–0, så elendige dere er, det er bare 1–0», sang Luton-fansen selvironisk fra bortefeltet i andre omgang.

Haaland Manchester City Luton Fotball Tabelltopp

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 31. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Haaland-scoring da Manchester City la press på Liverpool og Arsenal(Manchester City – Luton 5–1) Erling Braut Haaland (23) bommet på store sjanser, fremprovoserte selvmål og scoret på straffe da Manchester City tok over tabelltoppen.
Kilde: Aftenposten - 🏆 31. / 51 Les mer »

Haaland-scoring og lekestue da Manchester City la press på Liverpool og Arsenal(Manchester City – Luton 5–1) Erling Braut Haaland (23) bommet på store sjanser, fremprovoserte selvmål og scoret på straffe da Manchester City tok over tabelltoppen.

Tøff trekning for Haaland og Manchester CityDisse klubbene møtes i kvartfinalene i Champions League.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Haaland mener Ødegaard kunne forbedre Manchester CityErling Braut Haaland uttaler at Martin Ødegaard kunne forbedre Manchester Citys lag, men påpeker at City allerede har mange av de beste spillerne i verden.
Kilde: Sporten_com - 🏆 3. / 68 Les mer »

Erling Haaland nevner den ene Arsenal-spilleren som umiddelbart ville forbedre Manchester CityErling Braut Haaland nevner i forkant av at Arsenal og Manchester City møtes til toppoppgjør på Etihad Stadion 31.mars en spiller som umiddelbart ville gjøre

Erling Braut Haaland starter på benken for Manchester CityLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »