Haaland ropte på straffe, bommet og avsluttet i stolpen

• 48 sec. here
  • News: 22%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

MANCHESTER (VG) (Man. City – Bournemouth 3–0, kampen pågår) Manchester City herjer og leder komfortabelt, men Erling Braut Haaland (23) fikk det ikke helt til å stemme mot Bournemouth. Og i pausen ble han overraskende tatt av banen.

Men nordmannen skapte sjanser, så i aller høyeste grad pigg ut i 45 minutter på Etihad Stadium, men ble altså værende igjen i City-garderoben da lagene kom ut til den andre omgangen.Det er sjelden kost. Haaland har startet nesten alt av kampen så langt denne sesongen. Når han først har blitt byttet ut har det vært i sluttminuttene av en kamp.

I tillegg skapte jærbuen sjanser, ropte på straffe etter tøffe dueller med Bournemouths midtstoppere og var svært nære mål da han nikket ballen i stolpen etter rundt 20 minutter spill.For Jéremy Doku er brennhet lørdag ettermiddag. Det 21 år gamle stortalentet fra Belgia var helt sentral da hjemmelaget på bare åtte minutter scoret tre ganger og tok livet av spenningen.

Etter en halvtime spill dro Doku seg inn i banen, spilte veggspill med Rodri, fikk ballen tilbake inne i Bournemouths 16-meter, før han curlet ballen nydelig i lengste hjørne. Tre minutter senere lekte Doku seg med en forsvarer, la ballen perfekt til Bernardo Silva, som bredsidet inn 2-0. I det 37. minutt fikk Doku ballen på rundt 20 meter. En liten skuddfinte og avslutning via ryggen til Manuel Akanji senere, lå ballen i mål bak en sjanseløs Andrei Radu i gjestenes bur.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 31. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Manchester City-Bournemouth: Jakter utrolig rekordLørdag kan Erling Braut Haaland og Manchester City nå enda en ny milepæl.
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »

LIVE 16:00: Følg Manchester City mot Bournemouth herErling Braut Haaland starter på topp for de lyseblå fra Manchester.
Kilde: Nettavisen - 🏆 1. / 68 Les mer »

Live: Jakter tabelltoppErling Braut Haaland og Manchester City jakter tabelltopp i Premier League. Følg kampen mot Bournemouth her.

Erik ten Hag hardt ut mot Rashford: – UakseptabeltMarcus Rashford var på byen til langt på natt etter ydmykelsen mot Manchester City.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Tidligere Premier League-helt Yaya Touré til Saudi-ArabiaTidligere Manchester City-helt Yaya Touré (40) blir en del av støtteapparatet til Roberto Mancini.
Kilde: Aftenposten - 🏆 31. / 51 Les mer »

Erik ten Hag setter ned foten ovenfor Marcus RashfordEtter Manchester City kjørte over Manchester United sist helg valgte den nå 26 år gamle venstrevingen Marcus Rashford å dra på nattklubb med kompiser for å feire sin egen bursdag.
Kilde: Sporten_com - 🏆 3. / 68 Les mer »