• News: 29%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Erling Braut Haaland (19) er i form før skjebnekampen i Champions League.

Erling Braut Haaland fortsetter å bøtte inn mål for RB Salzburg. Lørdag skled han inn 2-0-målet mot Tirol etter ni minutters spill.– Han hadde flere fine muligheter til å score, så om han hadde vært like effektiv som han pleier å være, hadde han scoret flere, sier TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen.

Det endte til slutt med en 5-1-seier for RB Salzburg. Allerede midtveis i andre omgang ble Haaland tatt av banen mot Tirol.Tirsdag kveld kommer nemlig Liverpool til Østerrike. De regjerende mesterne må trolig ta poeng mot RB Salzburg for å ta seg videre i Champions League.RB Salzburg må på sin side vinne for å avansere til utslagsrundene, men de er allerede sikret tredjeplass og spill i Europaligaen etter nyttår.

– Salzburg ser langt bedre ut offensivt enn de gjør defensivt, og jeg blir veldig overrasket om det ikke blir en målrik kamp mot Liverpool. Liverpool er naturligvis favoritter, og jeg tror den største utfordringen for Salzburg blir å være solide nok defensivt om de skal vinne kampen, sier Mathisen. Patson Daka hadde gitt Salzburg ledelsen allerede etter et par minutters spill. Masaya Okugawa, som satte opp Haalands scoring, økte til 3-0 drøyt ti minutter før pause. I andre omgang satte Takumi Minamino inn 4-0, før Andreas Ulmer la på til 5-0. På tampen reduserte Stefan Hager til 1-5.

– Salzburg møtte en meget svak motstander, og de hadde full kontroll fra første til siste sekund, oppsummerer Mathisen.Se RB Salzburg mot Liverpool på

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 29. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Haaland-scoring foran Liverpool-kampen(RB Salzburg - Tirol 5–1) Erling Braut Haaland (19) viser form før den avgjørende Champions League-kampen mot Liverpool tirsdag. Scorer foran neste kamp?1+ mål altså
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Gjør du dette trikset, sparer du tid og oppvask på julekveldenLuke 7: Vi lader opp til julekvelden med pinnekjøtt og kålrotmos. Her har Wenche et tips som vil overraske mange!
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »

Høyesterett i USA stanser Trumps plan om å gjenoppta føderale dødsdommerAmerikansk høyesterett sa fredag et foreløpig nei til Trump-administrasjonens plan om starte opp igjen med føderale henrettelser etter 16 års pause.

Zuccarello matchvinner i nok en Wild-seierFor andre gang på én uke vinner Mats Zuccarello og scorer for Minnesota Wild i Florida, denne gang mot Tamba Bay Lightning. Laget hans vant 5-4 torsdag kveld.

Dortmund-treneren lo bort Haaland-rykte: – Vi får seKonfrontert med Erling Braut Haaland-ryktene, måtte Borussia Dortmunds trener Lucien Favre dra på smilebåndet. Han la ikke skjul på at han ønsker en «kraftspiss».

Høygravide Ashley Graham ba om sex-rådSupermodellen (32) stiller opp på dristig bilde og etterlyser mer åpenhet om sex under svangerskapet.