Graham Hansen med mål og assist da Barcelona knuste Real Madrid

• 37 sec. here
  • News: 18%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

(Real Madrid – Barcelona 0–3) Barcelona-kvinnene fortsatte seiersrekken. Rivalen Real Madrid ble beseiret i El Clásico.

Dermed er Caroline Graham Hansen & Co. uten tap denne sesongen. De øker også ledelsen på toppen av tabellen til 12 poeng ned til Madrid og det femte strake ligagullet er så godt som sikret. Barcelona har tjue seire og én uavgjort i serien og målforskjellen er på formidable 92–5.

Gjestene fikk en drømmestart på kampen da Fridolina Rolfö sendte Barcelona i ledelsen etter bare ti minutter. Den ledelsen holdt seg hele veien inn til pause, før Aitana Bonmatí satte inn 2-0-målet ti minutter inn i 2. omgang etter en assist av Graham Hansen.Den norske stjernen står dermed med 17 mål og 16 assist i ligaen denne sesongen. Det gjør at hun topper både toppscorer- og assistlisten.

Ingrid Syrstad Engen spilte hele kampen på midtstopperplass for Barcelona. Graham Hansen ble byttet ut etter 76 minutter. Onsdag vant Barcelona 2-1 borte mot Brann i mesterligaen. Skjærtorsdag spilles returoppgjøret i den katalanske hovedstaden.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Bruno Guimaraes på radaren til Premier League-klubber og Real Madrid og BarcelonaBruno Guimaraes er på radaren hos de største Premier League-klubbene samt Real Madrid og Barcelona. Newcastle tvinges til å selge for å manøvrere seg tilbake innenfor Financial Fair Play-reglene, et Guimaraes-salg virker nå uunngåelig.
Kilde: Sporten_com - 🏆 3. / 68 Les mer »

Dette tror Caroline Graham Hansen om Branns Barcelona-sjanserBARCELONA (TV 2): Både Brann-fansen og spillerne får rosende ord av Barcelonas norske superstjerne. Caroline Graham Hansen (29) ser stort frem til å Champions League-kvartfinale på norsk jord.
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »

Nyland hylles i Spania – holdt unna i 80 minutter mot Real Madrid(Real Madrid – Sevilla 1–0) Lørdag ble han hyllet i storavisen Marca. Søndag fulgte Ørjan Håskjold Nyland (33) opp med å nesten gjøre det helt store mot Real Madrid.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Ancelotti ønsker å signere Varane og Casemiro tilbake til Real MadridCarlo Ancelotti ønsker å signere Raphael Varane og Casemiro tilbake til Real Madrid fra Manchester United. De to spillerne har vært viktige for Real Madrid sin suksess de siste årene.

Kilde: smpno - 🏆 23. / 51 Les mer »

Real Madrid slet seg til CL-kvartfinale etter 1-1 mot RB LeipzigPå en tung kveld ble Real Madrid reddet av et klasseangrep i 1-1-kampen hjemme mot RB Leipzig. Laget overbeviste ingen på vei mot kvartfinale i mesterligaen.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »