Godset prøvde å få utsatt kampen: – Tvinges til å stille

• News: 36%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Livestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

«Norges Fotballforbund har sagt nei til utsettelsen, dette til tross for at tidligere presedens er at kamper utsettes ved slike tilfeller, og vi tvinges dermed til å stille til kveldens kamp med en redusert tropp», skriver Godset på sine nettsider.

Real Madrid svarte dermed på Barcelonas 1-0-seier over Las Palmas lødag. Avstanden er fortsatt åtte poeng ned til katalanerne når åtte LaLiga-runder gjenstår. Dermed går det mot nok en ligatittel for hovedstadsklubben. PSG topper nå Ligue 1 med 12 poeng ned til Brest på andreplass, med sju kamper igjen av sesongen.

Paris-klubben har vunnet Ligue 1 åtte av de ti siste sesongene. Bare Lille og Monaco har klart å utfordre dem det siste tiåret. Etter en målløs første periode sendte Oslo-gutten Ludvig Hoff vertene i ledelsen. Andreas Klavestad doblet ledelsen tre minutter senere, før Hoff gjorde sitt andre mål for kvelden etter en drøy halvtime spilt.

I kartfinalen gjorde Oilers kort prosess på Lillehammer da de tok fire strake seire, mens Vålerenga vant 4-1 over Stjernen, som fikk med seg en 5-1-seier på hjemmebane i det fjerde oppgjøret.Se gratis sending etter Odd-FKH på TV2.no. Etter storkampen mellom Manchester City og Arsenal leverer vi en ekstrasending på tv2.no. TV 2s fotballekspert Simen Stamsø-Møller oppsummerer den intense bataljen.

Turneringen spilles i formatet «rask klassisk», som betyr at spillerne har 45 minutter på klokka og får ti sekunder ekstra for hvert trekk. – Spillemessig var det veldig bra. Defensivt slet vi tidvis, men i noen kamper mot Brighton har vi ikke vært i nærheten. Denne gangen beholdt vi roen. Dette var den første kampen av de ti siste, så vi må bare fortsette, sier Klopp.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 13. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Illsint Bellingham utvist etter kampenLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Obduksjonsrapport klar - kan ikke påvise dødsårsakLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Tuchel vraker stjernestopper for Dier:Livestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Medier: Påtalemyndigheten ber om nesten fem års fengsel for AncelottiLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Skiskyting: Følg stafetten herLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Dennis Hauger tilkjent Formel 2-seier – Verschoor diskvalifisertLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »