• News: 21%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

(Åpen for alle)

Island kom hardt tilbake og slo Israel 4-1 i omspillet som fordeler de siste plassene i årets EM i fotball. Tirsdag kan Åge Hareide ta seg til sluttspillet.Det skjer i en finalekamp mot Ukraina i polske Wrocklaw. Lenge så motstanderen ut til å bli Bosnia-Hercegovina, men en sen snuoperasjon sendte ukrainerne videre.

Det startet ikke bra for Hareides lag i Budapest i Ungarn. Eran Zahavi tok Israel i ledelsen fra straffemerket etter en drøy halvtime. Like før hadde Orri Oskarsson bommet grovt på en keeperretur.Hareide trengte ikke fortvile lenge. Et fantastisk frispark fra Albert Gudmundsson gikk i mål åtte minutter senere, og to minutter etter skjøt Arnor Ingvi Traustason inn 2-1 via en motspiller.

Zahavi prøvde å sette sin andre straffe i samme hjørne som før pause, men denne gangen gikk ballen utenfor. I stedet for ekstraomganger fullførte Gudmundsson sitt hattrick med to nye mål på tampen.Oppgjøret ble spilt i Ungarn på grunn av krigen mellom Israel og Hamas. Russlands invasjon av Ukraina gjør at Island får nok en motstander som har hjemmekamp utenfor sine egne landegrenser.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 4. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Festkveld for Åge Hareide: Island én kamp unna EM(Israel – Island 1–4) Et nytt islandsk fotballeventyr kan være på gang. Albert Gudmundsson scoret hattrick i en stor triumf for Åge Hareide.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Hareide med tydelig Israel-beskjed: – Vi burde ikke spille denne kampenIsland-trener Åge Hareide stiller seg svært kritisk til å spille EM-playoffkampen mot Israel.
Kilde: Nettavisen - 🏆 1. / 68 Les mer »

Åge Hareide ønsker ikke å spille mot Israel:Om to uker skal Island møte Israel i kamp om de siste plassene i årets fotball-EM. Landslagssjef Åge Hareide hadde ønsket at det ikke skjedde.
Kilde: Aftenposten - 🏆 31. / 51 Les mer »

Åpen om dramaetEn åpenhjertig og reflektert Antonio Nusa (18) snakker for første gang om vinterens overgangsdrama.
Kilde: db_sport - 🏆 14. / 63 Les mer »

Lier-Hansen er åpen for at han har gjort noe ulovligDen tidligere toppsjefen i Norsk Industri, Stein Lier Hansen, sier han ikke ser bort fra at han har gjort noe ulovlig.
Kilde: Finansavisen - 🏆 26. / 51 Les mer »

Ørjan Håskjold Nyland Åpen om sorgenØrjan Håskjold Nyland (33) leverer i Spania. Det gjør han etter å ha opplevd sin livs største sorg.
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »