• 56 sec. here
  • News: 26%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Alejandro Garnacho sendte United opp i ledelsen etter 17 minutter. Den unge argentineren dro seg fri på kanten etter et flott framspill av Cristiano Ronaldo og stoppet ikke før han løftet ballen i mål fra skrå vinkel over målvakten Alex Remiro.

Mot slutten av 1. omgang kom Ronaldo alene igjennom, men lobben hans gikk noen få centimeter over mål.David de Gea var også god å ha. Spanjolen hadde en flott dobbeltredning kort etter. Først på et skudd fra Andoni Gorosabel og så på Pablo Marins forsøk etter at han var først på returen. I annenomgang var det hjemmelaget som styrte det meste av spillet. Det var svært sjeldent at Ronaldo kom til avslutninger og farligheter, før helt mot slutten da Eric ten Hag kastet innpå friske bein.

Ten Hags mannskap måtte vinne med to mål ettersom Real Sociedad vant 1-0 på Old Trafford. Dermed må United ut i omspill mot et av tredjelagene fra mesterligaen. Alexander Sørloth spilt åtte av åtte seriekamper fra start og scoret tre mål. Trønderen har spilt fire av europaligakampene og to av den fra start. Det har blitt to mål og en målgivende. Han var som et fyrtårn i angrepet torsdag, men kom ikke til mål. Han ble byttet ut åtte minutter før slutt.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 13. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Alejandro Garnacho (18) scoret sitt første for Manchester United – likevel gruppetoer(Real Sociedad – Manchester United 0–1) Manchester United var nødt til å vinne med to mål for å ta gruppeseieren, men det andre målet kom aldri.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Garnachos perle ikke nok for Manchester UnitedManchester United var tvunget til å vinne med minst to mål mot Real Sociedad for å ta seg direkte til åttedelsfinalen i europaligaen. Det ble «bare» 1-0.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Onsdagens Premier League-rykterManchester United står overfor et vanskelig valg når David De Geas kontrakt går mot slutten.

Gruppeseieren røk for United - 18-åring slo George Best-rekordAlejandro Garnacho stjal showet i San Sebastian. Manchester United klarte likevel ikke å sikre gruppeseieren mot Real Sociedad.

Ny beskjedManchester United må klare seg uten Jadon Sancho og Anthony Martial mot Real Sociedad. Igjen fikk manager Erik ten Hag spørsmål om Cristiano Ronaldo. «Som dere vet i Spania … »
Kilde: db_sport - 🏆 14. / 63 Les mer »

Overrasket over United-manageren: – Han er besattCasemiro har sett noe i sin nye manager som han sjelden har sett tidligere.