Etter kampen: Få alt om Eliteserien-åpninga

• News: 32%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Livestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Stavanger Oilers tok en oppskriftsmessig seier da de slo Vålerenga 4-1 i det første semifinaleoppgjøret lørdag ettermiddag.

Vålerenga mistet likevel ikke håpet og bare tre minutter inn i tredje periode reduserte Mika Partanen for gjestene. Carlsen innledet turneringen med én seier og ett tap onsdag, før han spilte remis mot både Ding Liren og Maxime Vachier-Lagrave på dag to. Seieren bringer Jürgen Klopps mannskap opp på 67 poeng, tre og fire poeng foran henholdsvis Arsenal og Manchester City. De to sistnevnte barker sammen til storkamp i Manchester senere søndag.

Snaue tjue minutter før hvilen fant Mohamed Salah rekkekamerat Luis Diaz med pannebrasken, og etter en berøring fra en Brighton-forsvarer landet den perfekt hos colombianeren. Den tidligere Porto-spilleren ekspederte ballen i mål.I løpet av førsteomgangen var både Salah og Darwin Núñez nære nettkjenning, men det sto 1-1 til pause.

Jürgen Klopp er inne i sine siste to måneder som Liverpool-trener etter at han i januar gjorde det kjent at han gir seg i rollen etter inneværende sesong. 56-åringen har trollbundet Anfield-publikummet i løpet av sine nesten ni år i klubben, og tyskerens imponerende CV i England inneholder blant annet én Premier League-tittel, én mesterligatittel og to ligacuptrofeer.

Odd-trener Kenneth Dokken avviser at Njie har fungert som en «hemmelig spion» i oppkjøringen til kampen.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 29. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Nordås fikk Gjert-beskjed: – De andre er statister!Livestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Illsint Bellingham utvist etter kampenLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Obduksjonsrapport klar - kan ikke påvise dødsårsakLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Tuchel vraker stjernestopper for Dier:Livestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Medier: Påtalemyndigheten ber om nesten fem års fengsel for AncelottiLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Skiskyting: Følg stafetten herLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag