• News: 32%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Marokkos håp om avansement lever i beste velgående etter seieren over Belgia.

Belgia gikk inn i oppgjøret som gruppeleder etter seieren mot Canada, men det var Marokko som var best på Al Thumama Stadium.

Keeperbyttet så ikke ut til å være av stor betydning for kampen. Belgierne truet aldri Marokkos mål nevneverdig, og tapte til lsutt fortjent 2-0. Sabiri slo ballen knallhardt inn ved første stolpe. Ingen av forsvarsspillerne fulgte Roman Saïss' løp, som satte ut Thibaut Courtois til at ballen gikk rett i mål.– Det er fryktelig! Er det mulig? Det er verdens beste keeper som slipper inn den der, svarer Carl-Erik Torp. – Jeg tror aldri jeg har sett et mål som det på dette nivået, sier Åge Hareide.

På overtid ble vondt til verre for Belgia, da Hakim Ziyech spilte frem Zakaria Aboukhlal. Innbytteren hamret ballen i mål over Courtois, og sikret seieren for Marokko.VAR-dramaMarokkanrne kunne juble for seier etter 90 minutter, men det kunne fort ha endt annerledes. Dommeren lot scoringen stå, men etter å ha tatt en titt på VAR-skjermen valgte dommeren å gå tilbake på avgjørelsen, og dømme offside.

— How Football Saved Humans - Great Book to Read November 27, 2022 På vei inn i garderoben før pausen la ikke Sofyan Amrabat skjul på sine følelser om videoassistentdømmingen, da han gestikulerte foran kameraet og sa «VAR is bullshit» .Friskmelder ikke BelgiaBelgia tok tre poeng i åpningskampen mot Canada, men overbeviste på ingen måte.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Belgia rystet av Marokko: Tapte etter keepertabbe av Courtois(Belgia – Marokko 0–2) Belgia kunne sikre avansement fra gruppespillet ved seier mot Marokko. I stedet sørget en tabbe av Thibaut Courtois (30) for belgisk tap og full spenning i gruppen. Døve Belgia
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Courtois-tabbe kan koste Belgia dyrt: - Uvirkelig dårligMarokko utnyttet tafatte belgiere. Det kan sende Belgia ned på tredjeplass i gruppen i løpet av kvelden.
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Økte tilskuertall i 1. divisjon – Eliteserien litt ned1. divisjon i herrefotball har hatt en enorm tilskuervekt sammenlignet med 2019, mens tilskuertallene i Eliteserien har fått seg en liten dupp.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Halfvarsson raste mot juryen etter disk: – For meg er de bare idioterRUKA/OSLO (VG) Calle Halfvarsson (33) trodde han hadde tatt en pallplass og sikret en enorm både svensk og personlig triumf. Men så kom beskjeden om at han var diskvalifisert.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

Klæbo fortvilet – Sverige raser etter Halfvarsson-disk: – Han er forbannetRUKA/OSLO (VG) Calle Halfvarsson trodde han hadde tatt en pallplass og sikret en enorm både svensk og personlig triumf. Men så kom beskjeden om at han var diskvalifisert.