Enner Valencia med måldobbel – Ecuador vant 2-0 over Qatar i åpningskampen av fotball-VM

• 📰 NettavisenSport
  • 28 sec. here
  • News: 15%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Enner Valencia scoret Qatar-VMs to første mål da Ecuador vant 2-0 i åpningskampen mot Qatar i gruppe A søndag kveld.

Det ble en fartsfull åpning på kampen da Valencia stanget Ecuador i ledelsen etter bare fire minutter. Dessverre for gultrøyene annullerte VAR målet for offside. Den var riktignok veldig vanskelig å se på TV-bildene.

Og smilet ble ikke noe mindre bredt da spissen satte inn sitt andre mål for dagen 15 minutter før pause. Dermed kunne Ecuador gå i garderoben med to måls ledelse før de siste 45 minuttene. – Det er mange som har forlatt stadion i pausen. Det er faktisk veldig mange ledige seter. Det er ikke ofte man ser så stor forskjell mellom omgangene, kommenterte Jesper Mathiesen på TV 2.

Det skal riktignok presiseres at Ecuador var langt nærmere å øke ledelsen sin, enn Qatar var å redusere.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Valencia og Ecuador herjet med Qatar i VM-åpningen(Qatar - Ecuador 0–2) Den kontroversielle vertsnasjonen var sjanseløse mot Enner Valencia (33) og Ecuador under åpningskampen i VM.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

VM-dommerne i Qatar vil slå hardere ned på farlig spillFifas dommersjef, Pierluigi Collina, avslørte fredag at de vil slå hardere ned på stygt spill i et forsøk på å beskytte spillerne mot skader.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Fifa-sjefen stempler Qatar-kritikere som hyklereFifa-president Gianni Infantino langer ut mot dem som kritiserer VM-verten Qatar og sier blant annet at arbeidernes rettigheter er like bra i der som i Europa.

Professor om Qatar-talen: – Fifa-presidenten er pressetDOHA (VG) – Når han sier «I feel gay», så blir jo det latterlig. Han undergraver og dekker over realitetene, sier fotballsupporteren Gjert Moldestad.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

Døden i QatarBetalte skuespillere som fotballfans og tusenvis av døde migrantarbeidere. Fotball-VM i Qatar er en skam for verdens største idrett.
Kilde: dbmeninger - 🏆 22. / 51 Les mer »

Presset Beckham i Qatar: Taus om milliardavtaleDOHA (VG) David Beckham (47) vinket og smilte – men forholdt seg taus om den kraftige kritikken mot ham da han kastet glans over Qatar i dag. Han smiler og ler hele veien til banken 😂 Lurer på om sine lesere er interessert i å lese om USAs og Israel sine flybaser i Qatar. Kanskje det er enklere å ha en feel good-samtale om 'dumme' FIFA?