Ellevill scoring sikret seieren for Haugesund: - Deilig det

• Publisher: 53%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Ellevill scoring sikret seieren for Haugesund

Det var på overtid av første omgang at høyrevingen fikk en ball tilbake fra Peter Therkildsen. Med ryggen mot mål tok han like greit å brassesparket ballen i mål.FORTJENT HYLLEST: Mads Sande fårDet var riktignok Sarpsborg 08 som åpnet best. På venstresiden av sekstenmeteren dro Joachim Soltvedt av en mann og banket så til i nærmeste hjørne, med det gikk bortelaget opp i ledelsen.

Det var ikke bare Sande sin 2–1-scoring som var flott. Christos Zafeiris viste seg også frem. Da FKH fikk frispark på 18 meter curlet han like så godt ballen opp i det nærmeste hjørne.Et kvarter ut i andre omgang fikk Anton Skipper sitt andre gule kort. Aleksander Søderlund takler vekk ballen og midtstopperen tråkker ufrivillig på foten til FKH-spissen.

– Hva gjør han i grønn drakt feil, hva gjør han i grønn drakt, for å få sitt andre gule kort, merkelig, sa Hanøy. Med 10 mann kom aldri 08 tilbake i kampen. Det var derimot Haugesund som kunne feire den siste scoringen. Sande kan mer enn å bare score spektakulære mål. Like før slutt vartet han opp med en nydelig pasning inn til Bilal Njie foran mål, han kunne enkelt sette inn 3–1.Haugesund er fortsatt på 13. plass i Eliteserien, men har nå tre poeng ned til Tromsø på kvalikplass. Sarpsborg har fire tap på de fem siste. De ligger nå på 10. plass.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 18. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Kristoff spurtet til tredjeplass på Champs-ÉlyséesAlexander Kristoff var med i kampen om seieren på siste Tour de France-etappe, men det var Jasper Philipsen som vant på Champs-Élysées.
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Bø Sommarland mangedoblet resultatet i 2021Bø Sommarland i Telemark sikret et resultat på 11,2 millioner kroner etter skatt i 2021.
Kilde: e24 - 🏆 20. / 51 Les mer »

Hauger uten poeng i sprintløpet i Frankrike – seieren glapp for lagkameratenDennis Hauger ble nummer 13 og klarte ikke å plukke med seg poeng under lørdagens sprintløp i Frankrike. Søndag venter en ny mulighet i hovedløpet.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Frankrike vant etter vanvittig sjansesløseri(Frankrike – Nederland 1–0) Det måtte et straffespark i ekstraomgangene til for at Frankrike skulle klare å score på den nederlandske keeperen. Kult Den nederlandske keeper var veldig god.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

Xavi hyller Lewandowski etter Barcelona-debuten: – En verdensstjerneBarcelona-manager Xavi Hernandez er svært fornøyd med nyervervelsen Robert Lewandowskis første minutter for klubben i 1-0-seieren over Real Madrid søndag.

Ruud trekker seg fra ATP-turneringen i Kitzbühel grunnet vond skulderCasper Ruud vant sin niende ATP-tittel i Gstaad søndag ettermiddag, men måtte etter seieren melde at han kommer til å stå over Kitzbühel kommende uke.