• 📰 NettavisenSport
  • 25 sec. here

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Ane Dyrkorn var 27 sekunder fra å ta medalje på kvinnenes mellomdistanse under orienterings-EM i Estland lørdag og ble firer. Sveitsiske Simona Aebersold vant.

Hjemmehåpet Evely Kaasiku leverte et kjempeløp, men kom likevel nesten ett og ett halvt minutt bak Aebersold i mål. Finske Venla Harju tok bronsen.

Dyrkorn lå lenge godt an i medaljekampen, men mot slutten ble hun dyttet utenfor pallen. Hun løp inn til tiden 38.57 minutter, og var 27 sekunder bak Harju. Tone Bergerud Lye ble nest beste norske på 7.-plass, 5.03 minutter bak Aebersold. Victoria Hæstad Bjørnstad ble nummer 16, mens Marie Olaussen løp inn til 18.-plass.

Ingrid Lundanes ble nummer 32, drøye tolv minutter bak, mens Andrine Benjaminsen ble nummer 39, og var over kvarteret bak.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Norge-fall på Fifa-rankingen etter EM-exitenDe norske fotballkvinnene faller to plasser på fredagens ferske Fifa-ranking. Hege Riises mannskap rangeres som det 13. beste laget i verden.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Finske Harju vant EM da Andrine Benjaminsen bommetDe finske løperne Venla Harju vant kvinnenes langdistanse i O-EM. Andrine Benjaminsen ledet underveis, men endte på 8.-plass etter et par store bommer.

Fire politimenn siktet for drapet på Breonna TaylorUSAs justisdepartement har tiltalt fire politibetjenter for å ha krenket borgerrettighetene til afrikansk-amerikanske Breonna Taylor, som ble drept i mars 2020. Lyge VG hadde ikke vært så tøff i kjeften hvis det var andre veien.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Debatt: – Dette vil få strømregningen ned, permanentNatalia Golis (MDG) tror ikke svaret på energikrisen er å utsette stengingen av gasskraftverket på Mongstad.
Kilde: btno - 🏆 4. / 63 Les mer »

Reagerer på supportertrend: – Skumle på en kjip måteDet har vært flere tilfeller av vold og supporterbråk på og rundt norske fotballkamper denne sesongen. Nå merker supportermiljøet en ny trend.