Dommerforeningen innrømmer stor menneskelig feil:

• 36 sec. here
  • News: 18%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Situasjonen det dreier seg om var et annullert mål etter en drøy halvtime av Luis Diaz. Mohamed Salah spilte colombianeren igjennom, og han sendte Liverpool i ledelsen med ti mann.

– Målet til Luis Diaz ble annullert for offside av dommerteamet på banen. Dette var en klar og åpenbar faktafeil og skulle ha resultert i at målet ble godkjent gjennom VAR, men VAR mislyktes, skriver dommerforeningen i en uttalelse. Målet til Luis Diaz ble annullert for offside av dommerteamet på banen. Dette var en klar og åpenbar faktafeil og skulle ha resultert i at målet ble godkjent gjennom VAR, men VAR mislyktes.PGMOL vil umiddelbart ta kontakt med Liverpool ved kampslutt for å anerkjenne feilen.– Når vi ser situasjonen så ser vi at det ikke er offside. De tegnet linjene feil. Det er tøft å takle, sier Klopp til Sky Sports.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 31. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Dommerforeningen bekrefter «menneskelig feil» i kampen mellom Liverpool og TottenhamEtter den høydramatiske kampen har dommerforeningen kommet med en uttalelse.
Kilde: Nettavisen - 🏆 1. / 68 Les mer »

Store diskusjoner etter mangel på VAR-bilder – overtidsselvmål sikret Tottenham-seier(Tottenham – Liverpool 2–1) Et selvmål fem minutter og 30 sekunder på overtid toppet dramaet i storkampen mellom Tottenham og Liverpool.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Dommerforeningen innrømmer stor menneskelig feil: – Det er vanskelig å takle(Tottenham – Liverpool 2–1) Et selvmål fem minutter og 30 sekunder på overtid toppet dramaet i storkampen mellom Tottenham og Liverpool. Etter kampen innrømmer dommerforeningen at det var en stor VAR-feil tidligere i kampen.

LIVE: Liverpool kan innta tabelltopp med seier mot TottenhamEtter Wolverhamptons sjokkseier mot Manchester City kan Liverpool med seier mot formsterke Spurs ta over førsteplassen i Premier League.

Liverpools Curtis Jones utvist – reagerer på bildene av dommeren:Debatten raser etter at Curtis Jones ble sendt i dusjen mot Tottenham.