Ødegaard herjer for Arsenal – scoret to mål på ti minutter

• 28 sec. here
  • News: 14%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Martin Ødegaard scoret sitt første og andre mål for sesongen i Premier League lørdag. Scoringene hans ga Arsenal ledelsen mot Bournemouth.

Arsenal har fløyet høyt i seriestarten med to strake seirer og fikk et godt utgangspunkt i tredje serierunde mot Bournemouth da Ødegaard sendte bortelaget i føringen etter fem minutter.

Etter en retur fra keeper kunne Ødegaard enkelt prikke inn 1-0 og juble for sitt første mål denne sesongen etter to kamper uten målpoeng. Fem minutter senere doblet han ledelsen med nok en sikker avslutning. Gabriel Jesus la an til skudd midt i boksen, men nordmannen stjal avslutningen fra brasilianeren og smalt ballen i nettet.

Målet måtte sjekkes med VAR ettersom det så ut til å kunne ha vært en offside på Ben White i forkant av målet, men scoringen ble stående.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Arteta fullroser Ødegaard: – En eksepsjonell spillerArsenal-manager Mikel Arteta mener Martin Ødegaard (23) er den perfekte kaptein for klubben. Del din fotballkunnskap med oss - vi deler gevinsten - helt gratis. Forrige uke dro vi inn 4,670 til deling. Vårt konsept virker. Du får tipsene før spillestopp og kan sette selv!
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

Ødegaard-valg forklartMartin Ødegaard (23) ble i juli utpekt som ny Arsenal-kaptein. Nå går Mikel Arteta nærmere inn på hvorfor.
Kilde: db_sport - 🏆 14. / 63 Les mer »

Ødegaard-dobbel i Arsenals pangåpning(Bournemouth - Arsenal 0–2, ikke ferdigspilt) Kaptein Martin Ødegaard (23) har scoret begge målene for Arsenal tidlig i oppgjøret mot Bournemouth, og London-laget er på vei mot sin tredje seier av like mange mulige.

Dortmund-smell etter sjelden totalkollapsWerder Bremen scoret tre mål etter at 88 minutter var passert og snudde 0-2 til 3-2-seier mot Borussia Dortmund i Bundesliga lørdag.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Kane med Premier League-rekord i Tottenham-seierHarry Kane satte rekord i Premier League for flest mål for én og samme klubb da han scoret sitt mål nummer 185 i Tottenhams 1-0-seier over Wolverhampton lørdag.