Curling: Tyskland ble for sterke – Norges tredje tap i EM

• 14 sec. here
  • News: 9%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Norge med Steffen Walstad som skip røk 5-9 for Tyskland i curling. Det var det tredje tapet av fire mulige for Norge så langt i EM i Östersund.

Steffen Walstad & co. har fått en dårlig start på EM. Laget fikk en opptur med seier over Tsjekkia søndag, men etter tapet for Tyskland skal man virkelig kjempe for å klarte å ta seg til en semifinale.

Nordmennene reduserte i den tredje, men fikk to nye i sekken i den neste. Etter den tidlige kalddusjen klarte ikke Walstad & co. å slå tilbake. De reduserte riktignok til 2-6 og 3-6 før Torzek & co. rykket ifra til 7-3 i den sjuende omgangen.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Østigård forbannet etter duellen han «aldri» taper: – IrriterendeNorge- og Napoli-stopperen var irritert på seg selv etter Norges uavgjortkamp.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Hove-fulltreffer sikret uavgjort for Norges U21-landslag(Frankrike U21 – Norge U21 1–1) Et lekkert kombinasjonsangrep regissert av Christos Zafeiris (19) og avsluttet av Johan Hove (22) sikret et sterkt norsk resultat for U21-landslaget.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Følg Norges kamp mot Finland herStåle Solbakken gjør fire endringer før årets siste landskamp.

Jubelhelg for Anne Kjersti Kalvå: – Norges beste langrennsjenteBEITOSTØLEN (VG) Anne Kjersti Kalvå (30) var best også i 10 km skøyting – og har dermed vunnet begge rennene i vinteråpningen. Helene Marie Fossesholm (21) ble nummer to og Silje Theodorsen (28) nummer tre i en sekundstrid.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

Ny seier for curlingjentene – slo Tyskland etter strålende omgangDe norske og tyske damene fulgte hverandre lenge tett i EMs tredje gruppespillskamp søndag formiddag. Solid spill i 8. omgang ga imidlertid norsk 10-7-seier.

Ski-Norge reagererSki-Norge jubler over Ingvild Flugstad Østbergs positive comeback og Anne Kjersti Kalvås suverene triumf på Beitostølen. - Jeg begynner å grine, sier Flugstad Østberg når hun møter Therese Johaugs blikk. - Det bruser inni meg, sier Helene Marie Fossesholm.
Kilde: db_sport - 🏆 14. / 63 Les mer »