Cuptrekningen: Vålerenga trakk HamKam – Viking fikk sensasjonslaget

• 35 sec. here
  • News: 17%

Cupen Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Cupens 4. runde ble trukket onsdag kveld: Levanger får ny eliteseriemotstand på besøk.

Per Verner Rønnings menn trakk nemlig 2019-mester Viking noen timer etter at de hadde slått ut 2022-mester Brann med 1–0-bragden på Moan.

– Tøff bortekamp, godt organisert lag, men deilig med tur til Trøndelag, vurderer Viking-trønderen Kristoffer Løkberg umiddelbart etter trekningen. Som NRK-ekspert fulgte han en tredje runde som bød på både bomber, overraskelser og sensasjoner. Det tappet turneringen for flere topplag: Brann, fjorårsfinalist Bodø/Glimt, kriserammede Tromsø og pokalgrossistene Rosenborg og Odd var blant dem som røk ut. Bare halvparten av klubbene i 4. runde tilhører Eliteserien.Strømsgodset – LillestrømDisse 16 lagene er videre til 4. rundeCupen består av syv runder inkludert finalen:8. Lysekloster 15. Viking

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Storhamar tok nytt stikk i NM-finalen i ishockey(Storhamar - Vålerenga 4–1, 2–1 i kamper) Storhamar var flere hakk bedre enn Vålerenga fredag.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Cupgranat på Valle – Tromsø med nok et tap(Vålerenga – Tromsø 1–0, etter ekstraomganger) «Endelig» vant Vålerenga på hjemmebane igjen.
Kilde: Aftenposten - 🏆 31. / 51 Les mer »

Kl. 21.30: Se cuptrekningenLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »

«Kniklas» ute mot HamKamLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Heggebø avverget Brann-nedtur da HamKam ble slått 1-0Bergenserne klarte seg med et nødskrik.
Kilde: Nettavisen - 🏆 1. / 68 Les mer »

Heggebø reddet Brann mot HamKamBrann var på vei mot nok en frustrerende hjemmekamp, men ti minutter før slutt dukket Aune Heggebø opp og sørget for 1–0-seier over HamKam. Etter at sesongens første hjemmekamp for Brann endte med 0–2-tap for Fredrikstad, var bergenserne på vei mot nok en målløs kamp på Brann Stadion.
Kilde: NRK Hordaland - 🏆 5. / 63 Les mer »