• News: 37%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Livestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Kyle Walker måtte kaste inn håndkleet før det var spilt 20 minutter i privatlandskampen mot Brasil.

Vålerenga vant de tre første kampene mot Stjernen, men fredrikstadlaget slo tilbake med seier på hjemmebane torsdag. Lørdag var Vålerenga best og sikret semifinalebilletten. Thomas Olsen leverte to mål og en assist. Begge lag hadde sjanser i første omgang, men kampen var målløs ved pause. Etter sidebytte gikk det mindre enn tre minutter før danske Pernille Harder ga Bayern ledelsen med en flott soloprestasjon.

Vipers trener Tomas Hiavaty snakker med spillerene under håndballkampen i EHF Champions League mellom Vipers Kristiansand og DVSC Schaeffler i Aquarama i Kristiansand. Foto: Tor Erik Schrøder / NTBVipers Kristiansand våknet etter en tam start og spilte 27-27 mot Debrecen i egen hall. Dermed skal det norske laget møte Györ i mesterligaens kvartfinale.

Vipers lå under med fire mål i 2. omgang i den første kampen, men da vendte Vipers til seier med en sterk snuoperasjon. Vipers har vunnet mesterligaen de tre siste årene, men har denne sesongen slitt mer i turneringen. Laget endte som nummer fire i et noe ujevnt gruppespill. Der vant Vipers bare halvparten av 14 oppgjør og måtte ut i en innledende utslagsrunde for å ta seg til kvartfinalen.

Magnus Nilsen ordnet ny Sparta-ledelse i et overtallsspill da han satte inn en retur via skøyta til Emil Wasenden, men samme Emil Wasenden gjorde 2-2 tre og et halvt minutt senere. Finalehelgen avvikles i Graz i Østerrike 11. og 12. mai. Gloria Bistrita fra Romania er også klar for semifinale, mens de to siste returkampene i kvartfinalene spilles søndag.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 29. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Vraket Bodø/Glimt – her er han på plass for LSK-overgangLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Zidane linkes til Bayern München – utelukker ikke trenercomebackLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Liverpool og Manchester United kan møtes i FA-cupenLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Kollen-renn utsatt: – De var veldig skuffetLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Direkte 15.30: Én måned til seriestartLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Nordås fikk Gjert-beskjed: – De andre er statister!Livestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag